ΠΡΑΣΙΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ!

Πηγή: Intime
 

Χάνει ο Παναθηναϊκός από τον ΟΦΗ στη Λεωφόρο και επιτόπου οι πράσινοι δημοσιογράφοι έβγαλαν το συμπέρασμα. Δεν πάμε καλά. Υπάρχει πρόβλημα αγωνιστικό. Αποτυχία στις μεταγραφές. Δεν είμαστε όπως στο περασμένο πρωτάθλημα. Η ομάδα έχει χάσει το ρυθμό της, τη συνοχή της. Τέτοια. Κι άλλα σχετικά από τους δημοσιογράφους του Παναθηναϊκού.

Έτσι είναι. Κάποτε και οι βαμένοι, οι πιο φανατικοί δημοσιογράφοι δεν έγραφαν φόρα παρτίδα ότι είμαστε οπαδοί. Ότι γράφουμε οπαδικά. Οι γάβροι δημοσιογράφοι γράφανε σα γάβροι. Οι βάζελοι σα βάζελοι. Και μιλάμε για τις γνωστές υπογραφές. Το έπαιζαν, όμως δημοσιογράφοι, όχι ότι φοράνε φανέλλα της ομάδας τους.

Σήμερα άλλαξε το πράμα. Ο δημοσιογράφος που κάνει ρεπορτάζ της ομάδας δεν το κρύβει ότι είναι οπαδός. Κραγμένος. Ταγμένος. Αυτό το πρωτοξεκίνησε ο Πέτρος Κωστόπουλος, όταν από το 1987, με το πρώτο περιοδικό του, το ιστορικό “Κλικ”, έγραφε για την ολυμπιακάρα του. Για το πάθος του για την ομάδα.

Ο Κωστόπουλος, όμως, δεν ήταν αθλητικός συντάκτης. Ποδοσφαιρικός. Συλλογικός. Ο αρχιερέας της lifestyle περιοδικατζήδικης δημοσιογραφίας έκανε την πλάκα του, το χαβαλέ του με το γαβριλίκι. Και μετά από κοντά ακολούθησε ο Θέμος Αναστασιάδης, άλλος εκτός αθλητικού ρεπορτάζ δημοσιογράφος. Είχε φθάσει να κρίνει την επικαιρότητα, κοινωνική, πολιτική, οικονομική, με το μάτι του γάβρου. Τα πάντα όλα τα έβλεπε σα γάβρος.

Έφθασε, λοιπόν, το πράμα σήμερα να παίζουν οι δημοσιογράφοι σαν οπαδοί. Στα ίσα. Από μία άποψη έχει μια “εντιμότητα” αυτή η πρακτική. Μην κρυβόμαστε πίσω από το στύλο μας. Είμαι περήφανος, σου λέει, που είμαι Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Άρης.

Και, για να επανέλθουμε στο θέμα μας, οι παναθηναϊκοί δημοσιογράφοι μετά την ήττα από τον ΟΦΗ βγήκαν εντελώς εκτός προεδρικής γραμμής. Ο μεν Αλαφούζος λέει ότι θέλουμε πρωτάθλημα, στόχος μας είναι το πρωτάθλημα, αλλά ο Μαρινάκης μας κυνηγάει, η διαιτησία μας κλέβει βαθμούς, όλοι αυτοί που κυκλοφορούν με ινδιάνικα κινητά τηλέφωνα. Οι δε δημοσιογράφοι λένε, στην κόντρα πια, ότι δεν έχουμε ομάδα. Ότι η ομάδα δεν είναι όπως πρέπει. Ότι στο πρόβλημα είναι αγωνιστικό.

Διαβάστε ακόμα:

Με τον Αλαφούζο ο Μαρινάκης, βρήκε τον Τσίπρα του!