ΠΟΙΟΙ ΞΕΥΤΥΛΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΥΣ

 

Ξεκινάει η εκπομπή της κυρίας Τσαχπινίδου και η ίδια κοιμάται στον καναπέ. Κόλπο. Ο κύριος Καραφλόπουλος αρχίζει την εκπομπή του κρατώντας μια ομπρέλα, έξω στο δρόμο, όχι στο στούντιο, μέσα στη βροχή. Κόλπο κι αυτός.

Η κυρία Κεχαριτομενόγλου στη δική της εκπομπή βγήκε με μουστάκι, η κυρία Αιδοίογλου ντύθηκε στα μαύρα, στην πρεμιέρα της. Η κυρία Σεμνοπούλου δήλωσε ότι δεν σταματάει να κάνει μπότοξ στο πρόσωπο. Όποτε παίζει η περιέργεια να δεις την εκπομπή της, πώς είναι κτυπημένη με ενέσεις, αν βέβαια λέει την αλήθεια. Άσε τις άλλες τηλεπαρουσιάστριες που είναι κορόϊδα και δεν λένε για τα δικά τους μπότοξ.

Ο καθένας κάνει μία φτιάξη. Και σου λένε τα site «Δείτε το!». Τι να δούμε; Τη μαλακία που σκέπτεται κάθε εκπομπάρχης για να ανεβάσει θεαματικότητες. Επιμένουν ότι είναι θέματα αυτά που δεν πρέπει να χάσουμε. Δείτε το video με την κυρία που κοιμάται. Την άλληνα που δεν κοιμάται αλλά έχει κλειστά τα μάτια και βρέστε τι σκέπτεται.

Και βγαίνουν οι ψευτοκουλτουριάρηδες και λένε τη γνωστή παπαριά. Ότι τα κάνουν αυτά για να εκβιάσουν τα νούμερα της AGB. Ότι, δηλαδή, ξεφτυλίζονται οι παρουσιαστές για να αυξήσουν τη θεαματικότητά τους. Δεν το καταλαβαίνω αυτό.

Αυτοί που βλέπουν τους ξεφτύλες και τις εκπομπές τους δεν ξεφτυλίζονται, και ξεφτυλίζονται αυτοί που απευθύνονται σε ξεφτυλισμένους; Ρωτάω.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί οι νέοι τη βρίσκουν με τις μεγάλες