ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΛΕΒΙΝΣΚΙ Η ΧΙΛΑΡΥ ΚΛΙΝΤΟΝ!

 

Παντρεύεσαι και θέλεις λούστρο στο γάμο σου. Οι προσκλεκλημένοι στη δεξίωση, στο πάρτυ στη βίλα σου να δουν και μεγάλα προσώπατα. Καραεπώνυμους. Νοικιάζεις αριστοκράτες! Ξεπεσμένους, άφραγκους, με τίτλο πρίγκηπα, δούκα, κόμη. Τους δίνεις το συμφωνημένο χαρτζηλίκι και ο δικός σου, αδελφός πρώην βασιληά ίσως, γιος διάδοχου θρόνου, το παίζει φίλος κι αδελφός του γαμπρού, της νύφης, των πεθερικών. Ό, τι του παραγγείλεις.

Το κόλπο με τους πρώην πρωθυπουργούς είναι αλλοιώτικο. Ο Γκορμπατσώφ για παράδειγμα. Ο Μπιλ Κλίντον. Ο πρώην γραμματέας του ΟΗΕ. Ο πρώην αρχηγός του ΝΑΤΟ. Κονομάνε με ομιλίες στα πανεπιστήμια. Μιλάμε για πολύ χοντρό μεροκάματο.

Φοβερά πράγματα. Να είσαι πρόεδρος μιας χώρας, κυβερνήτης της για 4 και 8 χρόνια και μετά, όταν αποσυρθείς ή, σε αποσύρουν από την πολιτική να κερδίζεις περισσότερα χρήματα.

Δεν το κάνει μονάχα για τα φράγκα. Σου λέει ο δικός σου ότι μετράω ακόμα. Είμαι περιζήτητος. Στο κόλπο έχει μπει και ο Γιώργος Παπανδρέου. Το παιδί δεν ξέρει να μιλάει και έχει ατζέντα προγραμματισμένων ομιλιών με τιμοκατάλογο σε πανεπιστημιακά ιδρύματα.

Αυτό, πάντως, που δήλωσε η Χίλαρυ Κλίντον η γυναίκα του γαμιά Μπιλ, είναι κουφό. Η οικογένειά μας καταστράφηκε με το πέρασμά μας για δύο θητείες στο Λευκό Οίκο. Φοβερά πράγματα. Ζημιωθήκανε οικονομικά, λέει, που ο Μπιλ Κλίντον ήταν πρόεδρος δύο κολλητές θητείες. Τι άλλο θα ακούσουμε.

Το κασέ της Χίλαρυ είναι 300.000 δολάρια. Μ' αυτό το ποσό θα έρθει και θα το παίξει Λεβίνσκι. Ό, τι της ζητήσεις θα το κάνει. Για ό, τι θες θα μιλήσει στους φοιτητές. Αρκεί, εκτός από το τρακοσάρι, να της ικανοποιήσεις κάποιες ιδιοτροπίες της. Δηλαδή;

Για παράδειγμα στο φόρουμ που θα μιλάει θέλει νερό σε θερμοκρασία δωματίου, με φέτες λεμονιού, καρέκλα με ορθογώνιο μαξιλάρι, αναψυκτικό διαίτης κ.α.

Διαβάστε ακόμα:

Ασε να κάνουμε τη δουλειά μας