ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΒΡΕΞΩ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΠΑΠΑΓΓΕΛΗ!

 

Καλά, για μαλάκα την περάσατε την Έλλη Παπαγγελή, την νεοδημοκράτισσα, που σας έχει πιάσει κορόιδο; Μανεκέν είναι το κορίτσι, πολιτικοποιημένη, όμως γάτα.

Πρώτη φίρμα έγινε η 26χρονη Έλλη όταν στις 17 Νοέμβρη είπε ότι Δεν υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο. Τι ήταν αυτό; Και ποιος μαλάκας δεν τσίμπησε. Όλα τα αξιοσέβαστα μήντια δεν ήθελαν να απουσιάσουν από την πρόσκληση σε πάρτυ που τους έκανε η πονηρή Έλλη.

Μετά, λοιπόν, τη δημοσιότητα που γνώρισε η Έλλη μας, σα να είναι η Μόνικα Μπελούτσι ή, η Κιμ Καρντάσιαν, θα ήταν ο μαλάκας να μη ξανακτυπούσε. Ποια “Δεκεμβριανά” λέει η οννεδίτισσα. Δεν σας τα έχουν πει καλά. Ποιο είναι το σωστό, ρε Έλλη;

“Το ΕΑΜ-ΕΛΛΑΣ, δηλαδή οι κομουνιστές, λέει η Έλλη μας, ήθελαν να καταλάβουν την εξουσία, να καθαρίσουν τη νόμιμη κυβέρνηση που είχε την εμπιστοσύνη των Συμμάχων. Στα Δεκεμβριανά νίκησε η Δημοκρατία ενάντια στον ολοκληρωτισμό”.

Αυτά λέει και τα αναλύει με λεπτομέρειες η μοντέλα. Τι λέω εγώ; Δεν μπορώ να αγνοήσω τις προκλητικές και σεξιστικές της πόζες που δημοσιεύουν τα μήντια. Αυτό λέω. Δηλώνω ότι με μεγάλη μου χαρά θα πήγαινα μαζύ της. Κι ότι εκείνο που περισσότερο με προκαλεί δεν είναι οι απόψεις της, αλλά τα βυζιά της, που φαντασιώνομαι να τα καταβρέχω.

Διαβάστε ακόμα:

Ψώφια η Μπιγιονσέ στο σεξ!!!