Η ΠΑΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΣΚΕΛΙΑ ΤΗΣ!

 

Γι’ αυτήν που ξέρει είναι αρκετό να βυζαίνει το πέος μέχρι τελευταίας σταγόνας. Η γυναίκα εκείνη που αδιαφορεί για το μέγεθος, γιατί γνωρίζει ότι η μέγιστη ομορφιά του σύμπαντος είναι αυτή. Η θέα και η επαφή με την ψωλή. Το πυρωμένο καυλί με την πορφυρή βάλανο. Το βασιλικό κεφάλι, το πουτσοστέμμα.

Το αιώνιο θέμα. Παίζει ρόλο το μήκος; Σας αρέσει το μεγάλο, το μακρύ ή, σας είναι αδιάφορο. Η κυρία Πάολα, η γνωστή τραγουδίστρια ψήφισε! Και μας είπε ότι το μέγεθος μετράει. Όχι, βέβαια, ότι θα το ήθελε και σαν του ελέφαντα.

Ο αποδυτηριάκιας δεν θα καταθέσει την προσωπική του άποψη διότι απλούστατα δεν είναι γυναίκα, ούτε έχει δηλώσει ομοφυλόφιλος. Περί του εν λόγω αιώνιου ζητήματος αξία έχει μόνον ο έχων τη χαρά της κρεατόβεργας, δηλαδή το θηλυκό γένος και οι άνδρες gay. Κατανοητό. Και τι έχει να μας πεις, κύριε αποδυτηριάκια;

Έμβολο να ‘ναι, να μπαίνει και να βγαίνει. Αυτό ενδιαφέρει την αιώνια γυναίκα και το μέγεθος είναι μάλλον λεπτομέρεια. Σιντριβάνι σπέρματος να ‘ναι και ικανό να τρομπαίρνει το αιδοίο ή, το στόμα. Γαϊδουρίσιο, ελεφαντίσιο, βαρύ κι όχι, άσχετο. Το ποθεί η γυναίκα να αρμέξει, κι όταν είναι σκληρό και απειλητικό, κι όταν βρεθεί εκτός μάχης, ξελιγωμένο, ζαρωμένο.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιοι «πλασάρουν» τις επώνυμες πουτάνες