Η ΦΟΥΡΕΙΡΑ ΕΚΑΝΕ ΤΣΑΚΩΤΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΜΕ ΑΛΛΗ

 

Η Φουρέϊρα χώρισε από τον Σαμαρά. Πού είναι το περίεργο; Η τραγουδίστρια τα χάλασε με τον ποδοσφαιριστή και τα έφτιαξε με τον εφοπλιστή. Πού είναι το απίστευτο; Δεν αποκλείεται το κορίτσι, όπως όλα τα κορίτσια της ηλικίας της, πριν τα σπάσει ολότελα με τον εραστή της να τον αντικατέστησε μ’ άλλον, καλύτερο, χειρώτερο. Γιατί, κάτι τέτοια συνήθη επεισόδια ζωής κάποιοι χαζοχαρούμενοι τα παρουσιάζουν σαν «εξελίξεις απίθανες»;

Αποκάλυψη, λέει. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ειδοποιήθηκε από γνωστούς του ότι το κορίτσι του, με το οποίο επρόκειτο να παντρευτούν, έβγαινε με εφοπλιστή – με πόσα καράβια; Ο γνωστός, πρώην συμπαίκτης πήρε το μήνυμα από πρώην γκόμενα του Σαμαρά και αυτός έβαλε ντετέκτιβ και το ‘μαθε το μαύρο μαντάτο, ότι πράγματι η κυρία είχε κάνει παράλληλη σχέση με άλλον κύριο.

Επιμένω. Το περίεργο ποιο είναι; Ασφαλώς και δεν αναφερόμαστε στην κυρία Ελένη Φουρέϊρα, αλλά με αφορμή τις δημοσιευμένες «αποκαλύψεις» λέμε τα δικά μας. Μια
γυναίκα, σύμφωνα με τα στατιστικά δεδομένα, στη ζωή της, μάλιστα στα χρόνια τα καλά, στη δεύτερη εικοσαετία της ζωής της, έχει από 5 μέχρι 15 σχέσεις. Αν κάποια έχει λιγώτερες ή, περισσότερους γκόμενους, πάλι δεν είναι απίστευτο αυτό.

Την έπιασε, λέει, στα πράσα με τον ντετέκτιβ ο Σαμαράς την Φουρέϊρα. Αυτό έμαθαν, αν το έμαθαν, αν είναι έτσι, αυτό έγραψαν. Και το έμαθαν, αν το έμαθαν, με καρφωτή. Έτσι πάει. Σιγά τώρα που ο παπαράτσι δημοσιογράφος θα παίρνει από πίσω την κάθε Φουρέϊρα. Ό,τι του σφυρίξουν είναι η δουλειά, οι κολλητοί του προσώπου. Στην περίπτωση του Σαμαρά λέγεται ότι η δουλειά σε βάρος της Φουρέϊρα έγινε από τηλεπαρουσιάστρια τέως του Σαμαρά.

Κι αν έγινε προηγουμένως το άλλο; Αν η Φουρέϊρα έκανε τσακωτό τον Σαμαρά με μια διαιτητίνα;

Διαβάστε ακόμα:

Σ' άλλο κρεββάτι ποια η Φουρέιρα