ΣΤΟ ΣΦΥΡΙ Η ΑΛΛΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

 

Ζούμε σε μια μοναδική εποχή. Αισθανόμαστε από πολύ κοντά δράματα ανθρώπων πετυχημένων. Έχουμε κι εμείς τα δικά μας δράματα, ζοριζόμαστε κι εμείς από τις δικές μας δυσκολίες, όμως γνωρίζουμε και την πτώση, τον κατακρημνισμό πασίγνωστων ατόμων. Όπως ο Πέτρος Κωστόπουλος που η μαγκιά του και η επαγγελματική του επιτυχία τον είχε εκτοξεύσει στο γκλαμ, στο λούσο, στο χάι.

Όλα έγιναν κομμάτια. Πουλιέται σήμερα και η βίλα του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη. Στο σφυρί βγαίνει από την τράπεζα που τον είχε δανείσει για τις εκδοτικές του δραστηριότητες. Αδύναμος να αποπληρώνει τα δάνεια της Eurobank, η τράπεζα πούλησε την υποθηκευμένη βίλα του Πέτρου Κωστόπουλου στη Μύκονο, έναντι 5,5 εκ. ευρώ.

Το σπίτι στη Φιλοθέη έχει τιμή εκκίνησης τα 8 εκ. ευρώ. Θέλω να μάθω πόσο θα πουληθεί η πολυτελέστατη οικογενειακή κατοικία του πατριάρχη του lifestyle στην Ελλάδα. Εκεί που έμενε με την πρώην σύζυγό του και τα τρία τους παιδιά.

Το πιθανότερο να βουτήξει το κομμάτι κάποιος ξένος, όπως έγινε και με τη βίλα στη Μύκονο. Ευκαιρία, ξευκαιρία οι αλλοδαποί έχουν πάρει πρέφα τι γίνεται στην Ελλάδα και το έχουν παραξευτυλίσει. Να σου πω φρέσκο περιστατικό γνωστού μου.

Πρώην έχων, ονόματα δεν λέμε, για να ζήσει, για να έχει να περνάει αποφάσισε να πουλήσει προνομιακό οικόπεδο παραθαλάσσιο τεσσάρων στρεμμάτων στην ξευτυλέ τιμή των 250.000 ευρώ. Ένας Ολλανδός πρόσφερε τα μισά, 125.000, και ο γνωστός μου συμφώνησε. Δεν είχε άλλη επιλογή. Είπαμε. Κάποτε είχε, σήμερα δεν έχει, και χρειάζεται ρευστό για να τη βγάλει. Πριν υπογράψουν συμβόλαια ο Ολλανδός του λέει “Μέχρι 90.000 σου δίνω!”.

Το σπίτι του Κωστόπουλου στη Φιλοθέη, δηλαδή της τράπεζας πια, είναι σε 4 επίπεδα και 1.250 τ.μ.

Διαβάστε ακόμα:

Η Φουρέιρα έκανε τσακωτό τον Σαμαρά με άλλη