ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΥΠΟΝΟΟΥΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΑ!

 

Τελικά, θα χρειαστεί να τσακωθούν δημόσια δυο άνθρωποι για να βγει στον αέρα άγριο κουτσομπολιό, για το οποίο τόσο ψοφάει ο κόσμος. Κι εγώ προσωπικά, δεν το κρύβω. Ακόμα και μορφή κατιναριού να έχει το κουτσομπολιό όταν βγάζει πράμα, το γουστάρει ο άλλος με χίλια.

Δεν είναι συνηθισμένος ο καυγάς μέσω facebook αυτός ανάμεσα σε δύο δημοσιογράφους κι όχι μόνον. Της σοβαρής κυρίας Έλενας Ακρίτα και του γραφικού Δήμου Βερύκιου. Γραφικός με την έννοια ότι ο τύπος “γράφει”, άσχετα αν κάποιος γράφει σα γελοίος, σαν καραγκιόζης, σα συμπαθής, σαν άτομο ενδιαφέρον.

Στήνει στον τοίχο η αρθρογράφος και συγγραφέας τον Βερύκιο γιατί κάνει χρήση “χρυσαυγήτικων δημοσιευμάτων” και του λέει φόρα παρτίδα ότι οι πηγές του ρεπορτάζ σου είναι ανάλογες με το ήθος σου.

Ακόμα η κυρία Ακρίτα σα να αφήνει να εννοηθεί ότι ο Βερύκιος είναι μπλεγμένος στο μέγα σκάνδαλο της αγοράς των υποβρυχίων, αναφέρει ότι ο υβριστής της είναι τακίμι του Άκη Τσοχατζόπουλου, με τον οποίο έχει κάνει 30 “ιδιαίτερες” συναντήσεις, και στο περιβόητο σπίτι του έγκλειστου πρώην υπουργού άμυνας.

Ο Βερύκιος, αφού δηλώνει αντιεξουσιαστής(!!!), παραδέχεται ότι συναντάει ακόμα τον καταχραστή υπουργό, και στη φυλακή, διότι είναι δημοσιογράφος και γεμίζει το “σακούλι” του το ρεπορταζιακό με πληροφορίες κι όχι όπως η Ακρίτα που γεμίζει το δικό της σακούλι με ζεστό χρήμα, και ότι δεν πληρώνει φόρους για τα έσοδά της.

Ακόμα, ο Βερύκιος λέει ότι η Ακρίτα γνώριζε πιο μπροστά από εμένα τον Άκη Τσοχατζόπουλο που ήταν “σύντροφος” της μητέρας της. (Σημείωση. Η Σύλβα Ακρίτα, σύζυγος του μακαρίτη υπουργού του Γεωργίου Παπανδρέου, ήταν υψηλό στέλεχος και βουλευτίς του ΠΑΣΟΚ).

Το κλου: Εσύ, Έλενα Ακρίτα, και κάποιοι άλλοι πέριξ του ΠΑΣΟΚ φοβόσαστε μήπως ανοίξει το στόμα του ο Άκης Τσοχατζόπουλος, λέει ο Βερύκιος. Και απειλεί ότι την άλλη φορά θα κάνει αποκαλύψεις όχι μόνον οικονομικές, αλλά και ερωτικές!

Διαβάστε ακόμα:

Ο Απόστολος Γκλέτσος ρώτησε τον πούτσο του!