ΣΩΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΙΝΙΣΜΟ ΤΗΣ TV!

 

Μπουκάρει ο ληστής στο προπατζήδικο της γειτονιάς, στο περίπτερο της πλατείας και είναι τόσο αδίστακτος, τόσο σίγουρος που αδιαφορεί αν καθυστερεί να εξαφανιστεί, αρκεί να βουτήξει ένα-δυο κατοστάρικα. Έχει μπει στην καθημερινότητά μας η ληστεία, η ένοπλη βία, οι κλοπές, ιδιαίτερα σε στοχευμένους ανθρώπους, μεγάλης ηλικίας.

Ούτε μάσκα φοράει ο εγκληματίας, ούτε φροντίζει να πάρει τα βασικά μέτρα ασφαλείας. Το χειρώτερο τραβάει όπλο, τραυματίζει, σακατεύει κόσμο και για πενταροδεκάρες. Κι έχεις την κωλοτηλεόραση να κάνει το δικό της παιχνίδι.

Η τηλεοπτική δημοσιογραφία. Οι εκπομπές κοινωνικού ενδιαφέροντος και του κώλου τα ενιάμερα. Εκεί έφθασε το πράμα. Να περιμένει ο κόσμος να λυθούν προβλήματα από τις...
τηλεοπτικές ευαισθησίες εκπομπών για κλωτσές.

Κράτος σημαίνει ότι τα αρμόδια υπουργεία, οι κατάλληλες δημόσιες υπηρεσίες, οι ειδικοί φορείς, όλα αυτά τα κόλπα μελετούν και επεξεργάζοντας τούτο και το άλλο. Με το τηλεοπτικό κατινισμό, που απλά εμπορεύεται ένα κοινωνικό πρόβλημα αιχμής, αποδεικνύεται η απουσία αληθινής κρατικής φροντίδας.

Διαβάστε ακόμα:

Διασυρμός των ΜΜΕ στην «πρεμιέρα» της 17Ν