ΟΙ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΤΩΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ...ΣΙΑ

 

Ένα βήμα πριν από την επισημοποίηση της σχέσης τους φαίνεται να είναι ο 37χρονος περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδος Κώστας Μπακογιάννης και η 35χρονη δημοσιογράφος Σία,
όπως λέμε Αναστασία, Κοσιώνη, παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Σκάι.

Οι κοινές δημόσιες εμφανίσεις τους γίνονται όλο και πιο συχνές και κατά τα φαινόμενα θα πάνε παρακάτω... Το ζευγάρι πρόσφατα έκανε κοινή έξοδο σε νυχτερινό κέντρο με την αδελφή του Κώστα, Αλεξία και τον σύντροφο της δημοσιογράφο και πρώην εκπρόσωπο της ΔΗΜΑΡ Ανδρέα Παπαδόπουλο. Η κόρη του Παύλου Μπακογιάννη και της Ντόρας Μπακογιάννη τον προορίζει για τρίτο κατά σειρά σύζυγο της μετά τους Δημήτρη Ζαφειριάδη και Μανώλη Βάρσο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη έκαναν μαζί τα ψώνια της Πρωτοχρονιάς, αγοράζοντας πολλά δώρα για τους συγγενείς και φίλους τους και επιβαίνοντας σε βέσπα που οδηγούσε ο περιφερειάρχης, τον οποίον πολλοί τον θεωρούν δυνατό χαρτί για την αρχηγία της Νέας Δημοκρατίας.

Αλλά και η Σία έχει βάλει ψηλά τον πήχυ των φιλοδοξιών της. Πέρυσι είχε μπει στο στόχαστρο του Μέγκα, σχέδιο που για άγνωστους λόγους δεν προχώρησε. Πρόκειται για μια
δυναμική γυναίκα με άριστες σπουδές στη δημοσιογραφία και πολύ καλές προσβάσεις στην ιδιοκτησία του Σκάι.

Με δική της παρέμβαση έφυγε από το Μέγκα για το Φάληρο η αδελφική της φίλη και ειδική στα διεθνή θέματα Έλενα Παπαδημητρίου που συχνά θεάται στο πλευρό της στις εξόδους της με τον Μπακογιάννη.

Η Σία ήταν παντρεμένη με τον αθλητικογράφο Μιχάλη Λεάνη. Παιδιά δεν έκαναν είχαν όμως σαν παιδί τους ένα σκυλί τον Άρη, έναν ημίαιμο μολοσσό, τυφλό από το ένα του μάτι.

Διαβάστε ακόμα:

Διαθέτει βυζιά και λεφτά