ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ Ο ΤΖΩΡΤΖ ΚΛΟΥΝΥ

 

Γιατί, όχι. Μη ξεχνάμε ότι πρόεδρος των ΗΠΑ είχε γίνει μέχρι και ο Ρόναλντ Ρήγκαν. Ένας τίποτας. Μέτριος, δεύτερος ηθοποιός σε κάτι ψευτοκαουμπόυκα έργα. Και σαν άνθρωπος, σαν προσωπικότητα της πλάκας. Κι όμως ο Ρήγκαν, ο Ραίηγκαν όπως τον προφέρουν οι Αμερικανοί, με την αλκοολική γυναίκα του έκανε δύο θητείες, 8 χρόνια αρχηγός στον Λευκό Οίκο.

Γιατί να μην το πούμε. Ότι ο Ρήγκαν, που ηρωοποιήθηκε κιόλας με την απόπειρα δολοφονίας του, μέχρι Κένεντυ θα γινόταν αν τον καθάριζαν, θεωρείται επιτυχημένος πρόεδρος από την Ιστορία.

Έτσι που λες. Γιατί όχι και ο Τζωρτζ Κλούνυ, που είναι ηθοποιάρα, που έχει σκηνοθετήσει ταινίες όλες ποιοτικές, όλες κουλτουριάρικες, όχι ψευτοκουλτουριάρικες, κι ένα άτομο γοητευτικό και αξιαγάπητο. Και όλα αυτά τα χρόνια που τον γνωρίζουμε ο Τζωρτζ Κλούνυ σε κάθε ευκαιρία δείχνει το πόσο πολιτικοποιημένος είναι.

Στις “Χρυσές Σφαίρες”, τα προ-Όσκαρ κινηματογραφικά βραβεία, ο Κλούνυ από σκηνής μίλησε για τον έρωτα της ζωής του, την Αλαμουντίν, που ήταν παρούσα, αλλά και ήταν ο μόνος που αναφέρθηκε στα γεγονότα της Γαλλίας.

Να σου πω ποια είναι η μέγιστη αβάντα του Τζωρτζ Κλουνυ αύριο σαν υποψήφιου προέδρου; Το μισό Χόλυγουντ είναι μαζύ του! Η πιο πανάκριβη προεκλογική περιουσία. Ένα κάρο σταρ στο πλευρό του.

Διαβάστε ακόμα:

Το μυστικό της Ανιστον για τον Μπραντ Πητ