ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΤΣΙΠΡΑ!

 

Δεν μιλάει κανείς. Φοβερά πράγματα. Εκλογές γίνονται, της πουτάνας το μαγκάλι στην πιάτσα και οι δημοσιογράφοι το 'χουν βουλωμένο. Τρομερά πράγματα. Δεν μιλάνε. Δεν γράφουν τίποτα. Παίζει μόνον ό, τι λένε οι... υποψήφιοι. Νέκρα. Απόλυτη σιωπή. Ό, τι λένε τα κόμματα. Αυτές τις παπαριές του ενός σε βάρος του άλλου.

Γιατί η δημοσιογραφία το 'χει ραμμένο; Επειδή δεν θέλει να μιλήσει, να βγάλει στη φόρα όλα αυτά που βλέπουν, που ξέρουν, που ακούνε.

Υπάρχει η ΝΔ. Όπως ο Σύριζα. Και τα άλλα κόμματα. Και κάνουν το παίχνίδι τους άνευ “αντιπάλου”! Του αληθινού αντιπάλου, του τύπου, που αυτός δεν υπάρχει. Ένας είναι ο αντίπαλος της ΝΔ και του Σύριζα, και των άλλων. Ο τύπος. Πού είναι κρυμμένος. Ναρκωμένος. Στη λούφα. Επειδή οι δημοσιογράφοι έχουν τα κολλητηλίκια τους. Επειδή τα μέσα κάνουν τα παιχνίδια τους.

Τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά αν οι δημοσιογράφοι που ξέρουν πολλά, πάρα πολλά, ξεβρακώνανε τους Σαμαράδες και τους Τσίπρες. Και οι αρχηγοί και υπαρχηγοί των κομμάτων θα είχαν άλλη συμπεριφορά αν ένοιωθαν στο πετσί τους την εξουσία του δημοσιογράφου, που την ασκεί στο όνομα της κριτικής όχι της διαπλοκής.

Φοβερό. Αν αξίζει κάτι να διαβάσει κανείς παραμονές των εκλογών είναι τα ρεπορτάζ στο site του αποδυτηριάκια, όλα αυτά που γράφει ο Ισαάκ Διαμαντίδης και ο Ανειδίκευτος Συνεργάτης.

Διαβάστε ακόμα:

Προς γκρέξιτ, Σαμαράς, Βενιζέλος και ΓΑΠ