ΠΟΙΟ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΓΑΜΟΥ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ

 

Φίρμα ο Μπογδάνης. Ο Βαρουφάκης της τηλεόρασης. Δεν μοιάζουν μονάχα στο ξυρισμένο κεφάλι. Μην το αναλύσουμε, ότι και οι δυο έχουν άποψη, ότι επιμένουν στις θέσεις τους και οι δυο, και ο ένας, ο οικονομολόγος, και ο άλλος, ο δημοσιογράφος. Και αφού είναι φίρμα ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος τα μήντια θα ασχοληθούν με το γάμο του. Όπως και με το χωρισμό του από την σύζυγό του. Και είναι φρεσκοπαντρεμένοι.

Καμμία έκπληξη που ένα ζευγάρι τα σπάει. Δεν αντέχει ο ένας τον άλλον. Όπως δεν είναι έκπληξη που παντρεύονται. Εκεί είναι το ζόρι, στο γάμο. Πού πας, κύριε; Τι κάνεις, κυρία; Καμμία, μα εντελώς καμμία σχέση δεν έχει αν δυο άνθρωποι αγαπιούνται. Ακόμα κι αν ταιριάζουν, όπως λένε.

Ο γάμος είναι γάμος. Μια άλλη ζωή είναι. Δεν είσαι μόνος. Δεν είσαι πια ο εαυτός σου. Μπέρδεμα. Δεν ξέρουμε, ούτε και μας ενδιαφέρουν οι λεπτομέρειες της έγγαμης ζωής του φαλακρού τηλεορασάκια. Το ότι μόλις πριν τέσσερις μήνες έκανε και τον θρησκευτικό του γάμο και διαλύεται η σχέση είναι απλά η επιβεβαίωση του υψηλού ρίσκου δύο ανθρώπων όταν αποφασίζουν να παντρευτούν.

Με την ευκαιρία επειδή παρομοίωσα τον τηλεοπτικό αναλυτή(;) με τον Βαρουφάκη. Το γράφω από τώρα. Δεν έχει μέλλον ο γάμος του Βαρουφάκη με τον Σύριζα. Δεν είναι ο τύπος για έγγαμη ζωή ο μ' ένα νι Γιάνης.

Διαβάστε ακόμα:

Ξέχασαν την Μενεγάκη λόγω Βαρουφάκη