Η ΡΑΧΗΛ ΛΕΕΙ ΣΤΟΝ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ ΤΙ ΠΟΥΛΑΕΙ!

πηγή: Fosphotos
 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Είναι η πρώτη ερώτηση βουλευτή προς υπουργό, η οποία κατατίθεται όχι στη Βουλή αλλά στο facebook. Ερωτώσα η Ραχήλ Μακρή που απευθύνεται μέσω της προσωπικής της σελίδας στον υπουργό Οικονομικών.

Έχοντας αναρτήσει φωτογραφία επιτύμβιας πλάκας με τα ονόματα των 3 παιδιών, που εκτελέστηκαν μεταξύ εκατοντάδων Κρητικών από τα γερμανικά στρατεύματα τον Σεπτέμβριο του 1943 στην περιοχή Βιάννου Ηρακλείου Κρήτης, πληροφορεί τον Γ. Βαρουφάκη. «Σ’αυτό εδώ το μετόχι στις 14-9-1943 σκοτώθηκαν από τους Γερμανούς, αφού βασανίστηκαν απάνθρωπα, τα παιδιά του Γεωργίου Βερβελάκη από το Κεφαλοβρύσι Βιάννου, Ευαγγελία 8 ετών, Μαρία 12 ετών, Στυλιανός 13 ετών, γιατί αρνήθηκαν να δείξουν πού είχε κρυφτεί ο πατέρας τους».

Τι ζητά η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ από τον υπουργό; «Κύριε υπουργέ των Οικονομικών τύπωσέ το και να το έχεις μαζί σου στο Eurogroup», αναφέρει. Συνήθως οι δημοσιογράφοι είναι αυτοί που ψάχνουν για θέματα που αφορούν πρόσωπα που «πουλάνε» και τραβούν το ενδιαφέρον του κοινού. Η Ραχήλ κάνει το αντίθετο. Ίσως γιατί ξέρει καλύτερα από όλους τι πουλάει και τι όχι...

Διαβάστε ακόμα:

Δέκατος πιο σέξι ηγέτης στον κόσμο ο Τσίπρας!