ΘΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗ ΓΕΝΝΑ ΤΗΣ Η ΜΕΝΕΓΑΚΗ;

 

Μην τολμήσετε να τραβήξετε φωτογραφία ακόμα και σε δημόσιο χώρο τα παιδιά μου απείλησε όλα τα μήντια η παρουσιάστρια Μενεγάκη με εξώδικο. Ξεκαθαρίζει η κυρία και απαγορεύει κάθε δημοσίευση φωτογραφίας των παιδιών της. Εντάξει, σου λέει, εγώ είμαι δημόσιο πρόσωπο, δεν μπορώ να αποφύγω τους παπαράτσι, όμως όχι και τα παιδιά μου.

Και με τη γέννα της κυρίας Μενεγάκη τι θα γίνει; Θα 'ναι λάθος να πάει άκλαφτη. Να μην κερδίσει κάτι, αν όχι η ίδια η παρουσιάστρια, αλλά κάποιο φιλανθρωπικό ίδρυμα. Τι θέλω να πω.

Είκοσι χρόνια η Ελένη Μενεγάκη είναι μακράν το Νο1 πρωτοσέλιδο πρόσωπο της ντόπιας showbiz. Ούτε η Αλίκη Βουγιουκλάκη να ήτανε. Εξώφυλλο θα την κάνουν αν πάει για καφέ, κομμωτήριο, σούπερμάρκετ, εκκλησία, γιατρό, παραλία. Αφού, λοιπόν, είναι φίγουρα που πουλάει, τότε να βγάλει τιμή για τα τηλεοπτικά της δικαιώματα. Τα φωτογραφικά δικαιώματα. Όπως κάνει μια Αντζελίνα Ζολύ, ένας Νταίηβιντ Μπέκαμ.

Θα γεννήσει η σταρ του Χόλυγουντ; Συμφωνία με ένα περιοδικό που μόνο αυτό θα έχει αποκλειστικά το δικαίωμα να καλύψει «δημοσιογραφικά» τη γέννα. Και να νομιμοποιείται να δημοσιεύσει το μωρό στο εξώφυλλο. Κάνει πάρτυ στη βίλα του ο Μπέκαμ; Δικαίωμα να φωτογραφίσουν τους επώνυμους καλεσμένους έχει το περιοδικό που θα πληρώσει δικαιώματα.

Αυτό να κάνει και η Μενεγάκη όταν με το καλό γεννήσει το τέταρτο παιδί της. Αφού υπάρχουν ένα κάρο μαλάκες που ψοφάνε να δουν τη φωτογραφία του μωρού, λες και δεν θα είναι ένα συνηθισμένο μωρό, αλλά εξωγήινο, ας κονομήσει κάποιο ορφανοτροφείο, γηροκομείο.

Διαβάστε ακόμα:

Η τριπλή γκέλα της Πάμελα