Ο ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΙΑ ΤΟΥ

 

Τέταρτος χρόνος από σήμερα ο διαδιχτυακός αποδυτηριάκιας που εμφανίστηκε στις 21 Φεβρουαρίου το 2013. Πότε πέρασαν κιόλας τρία χρόνια. Δεν πέρασαν! Πώς να περάσουν όταν ο δικός σου τα βλέπει αλλοιώς, τα μετράει ανάποδα, άρα είναι τρία χρόνια περισσότερο ζωντανός! Απλή αριθμητική, για να ξέρουμε τι λέμε.

Μια αποκάλυψη με την ευκαιρία. Μη νομίζουν ότι τα ξέρουν όλα ακόμα κι εκείνοι που με διαβάζουν χρόνια. Αν, λοιπόν, ο αποδυτηριάκιας γεννιότανε στο ίντερνετ κι όχι σε εφημερίδα, θα είχε εξαφανιστεί πριν γίνει φίρμα. Καμμία τύχη να γλύτωνε. Δεν θα έβρισκε χώρο έτσι όπως έπαιζε μπάλλα ο αποδυτηριάκιας σε γήπεδο τόσο δηλητηριώδες όσο το internet. Όπου πριν καλά καλά καταλάβουν με ποιον έχουν να κάνουν θα την είχαν πέσει επάνω του όλοι οι τρόμπες της πιάτσας.

Στο δικό του site, όμως, ο αποδυτηριάκιας ξέρει να φυλάγεται εκτός έδρας όπου κατέφθασε με τις βαλίτσες του γεμάτες, με τη γνωστή πραμάτεια του και την αδιαπραγμάτευτη... ορθογραφία του. Και το γουστάρει που κάθε μέρα τον ψηφίζουν περισσότεροι. Να το πούμε κι αυτό. Δεν υπάρχει πιο φτιαχτιάρικη ντόπα. Από εβδομάδα σε εβδομάδα, από μήνα σε μήνα να σε διαβάζουν συνεχώς περισσότεροι. Τα νούμερά μας όλο και μεγαλώνουν.

Διαβάστε ακόμα:

Μνήμη ενός ποιητού της χυδαιότητας