Ο ΜΑΡΚΟΣ ΣΕΦΕΡΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ

 

Ο Μάρκος Σεφερλής πέρασε μπροστά από τον Γιώργο Λιάγκα. Αυτό είναι είδηση. Όπως είδηση είναι η νίκη του Παναθηναϊκού στο ντέρμπυ με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει πάνω χωρίς κάτω. Ποιος θα ασχολούνταν με το άσπρο αν υπήρχε μονάχα μαύρο;

Καμμία έκπληξη που η ημέρα φέρνει τη νύχτα και το αντίθετο. Το κρύο γίνεται γκέτο, και το αντίθετο. Το χρηματιστήριο πέφτει όπως και ανεβαίνει. Ξεχνάμε την ακινησία. Και ότι αυτό που βλέπουμε θα είναι το ίδιο και αύριο, μεθαύριο.

Πήρε τέσσερα πρωταθλήματα ο Βαγγέλης Μαρινάκης και το πέμπτο ήταν το πιο εύκολο. Του βγήκε, μάλιστα, του χοντρού ότι θα το πάρει όχι απλά σίγουρα, αλλά και στο περπατητό. Θα έπεφτε γέλοιο αν στην αρχή της σαιζόν έλεγε κάποιος ότι θα απειλήσει τον Ολυμπιακό ο ΠΑΟΚ ή, κάποια άλλη ομάδα. Ούτε ΠΑΟΚ υπήρχε, ούτε κάποια... άλλη ομάδα να αμφισβητήσει την κυριαρχία Μαρινάκη.

Να, όμως, που τη Καθαρά Δευτέρα έγινε η έκπληξη. Και με διαφορά έριξε στα αυτιά, λαγάνα τα έκανε, τον Λιάγκα στις θεαματικότητες. Θα αλλάξει το σκηνικό στον ανταγωνισμό των πρωινατζήδικων; Δεν ξέρεις αν ο Παναθηναϊκός θα μείνει στη χαρά του ντέρμπυ και στη συνέχεια τελικά δεν δείξει την πλάτη του στον Ολυμπιακό.

Νόμος. Άγραφος. Κάποτε ο πρώτος θα περάσει δεύτερος. Αν όχι σήμερα, σίγουρα αύριο. Ποιος το λέει; Ο άγραφος νόμος.

Διαβάστε ακόμα:

Μπορείς να ικανοποιήσεις σεξουαλικά την Κοκκίνου;