ΟΥΤΕ Η LADY GAGA ΕΣΩΣΕ ΤΑ ΟΣΚΑΡ

 

Καταποντισμός στη θεαματικότητα της τελετής, της μεγάλης βραδυάς για την απονομή των βραβείων Όσκαρ. Καταποντισμός με ιστορικό χαμηλό της τηλεθέασης και, λέω εγώ, με... θρίαμβο του star system. Δηλαδή; Τα μεγάλα ονόματα, τα βαρειά χαρτιά του Χόλυγουντ ανεβάζουν τα νούμερα στην τηλεόραση. Όταν απουσιάζουν οι λαμπεροί σταρ, οι καταξιωμένες φίρμες, είναι επόμενο να καταγραφεί πτώση 16% σε σύγκριση μ' όσους είχαν παρακολουθήσει τα Όσκαρ του 2014.

Οπωσδήποτε η βραδυά ήταν σπουδαία. Άξιζε τα λεφτά της και με το παραπάνω. Πολύ καλός και ο παρουσιαστής, όμως κι αυτός χαμηλής αναγνωρισιμότητας. Ύστερα, η γιορτή του 2015 καπελώθηκε από τις...μειονότητες. Ε, αυτά δεν πουλάνε. Ένας μίλαγε για ρατσισμό ενάντια των γυναικών, άλλος για τη διαφορετικότητα των gay, ένας τρίτος για την ισότητα λευκών και μαύρων. Ακόμα και ο μεγάλος νικητής της βραδυάς, με τρία αγαλματίδια, ο Μεξικανός σκηνοθέτης το 'ριξε στην αδικία που γνωρίζουν οι Μεξικάνοι. Μελό καπάκι στο μελό. Δεν πάει έτσι.

Το σούπερ μπωλ, ο τελικός του αμερικάνικου ποδοσφαίρου έσπασε τα κονταίρ της Ιστορίας, από καταβολής τηλεοράσεως! Έπιασε 115 εκ. ανοικτές τηλεοράσεις. Και οι «Χρυσές Σφαίρες», πάλι για τα κινηματογραφικά βραβεία, show Β΄εθνικής σε σύγκριση με τα Όσκαρ, παρουσίασε άνοδο με 21 εκ.

Πολυδιαφημίστηκε η συμμετοχή της τρελλογκόμενας Lady Gaga, η οποία τραγούδησε ένα ρομαντικό, τρυφερό ποτ πουρί από τα τραγούδια του μιούζικαλ Η Μελωδία της Ευτυχίας, φιλμ πριν 50 χρόνια. Στη σκηνή εμφανίστηκε η πρώτη ερμηνεύτρια και πρωταγωνίστρια της ταινίας Τζούλυ Αντριους. Ούτε η Gaga ούτε η έκπληξη της Αντριους έσωσαν την κατάσταση.

Διαβάστε ακόμα:

Ο επόμενος γκόμενος της Ιρίνα Σάικ