ΕΞΑΓΝΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΟΥ ΒΟΥΝΟΥ

 

Ένα ακόμα ρεμάλι, της δημοσιογραφίας αυτός, προσπαθεί να κονομήσει βγάζοντας στη φόρα άπλυτα. Και ψάξε να βρεις αν λέει αλήθειες ή, τα έχει φανταστεί κάποια, αν όχι όλα λόγω των παραισθήσεων από τη χαρμάνα. Δημοσιογράφος των σελέμπριτυ, βουτηγμένος στα ναρκωτικά και τις σεξουαλικές διαστροφές και φορτωμένος με aids ο 59χρονος Κέβιν Σέσαμς έγραψε ένα βιβλίο και όποιον πάρει ο χάρος.

Φοβερά πράγματα. Πριν αρχίσει να γράφει το βιβλίο του, δηλαδή πριν προχωρήσει σε αποκαλύψεις προσωπικών δεδομένων που αφορούν σταρ του Χόλυγουντ, με τους οποίους έχει παρτίδες, ο εν λόγω Kevin Sessums ανέβηκε στην κορυφή του Κιλιμάντζαρο. Φοβερά πράγματα. Με το φόβο του θανάτου και την αγωνία της σωτηρίας του ζήτησε τη συγχώρεση από το... βουνό. Και τα κατάφερε! Πώς; Με πνευματικό προσκύνημα στο όρος Κιλιμάντζαρο. Έτσι εξαγνίστηκε.

Γιατί, όχι; Άλλος κλίνει το γόνυ στην εικόνα ενός άγιου, ενός Θεού, το ρεμάλι πριν δημοσιεύσει άγνωστα μυστικά ηθοποιών και τραγουδιστών προσευχήθηκε στη δύναμη του βουνού.

Τι λέει ο αποδυτηριάκιας; Δεν θα πεθάνει ποτέ το παραμύθι. Ό, τι πουλάει έχει ανάγκη το παραμύθι του. Πολιτικός είσαι, συγγραφέας, καλλιτέχνης, έμπορας, παίζεις με το παραμύθι.

Διαβάστε ακόμα:

Και γαμώ την προπόνηση ο σταρ του σινεμά!