ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΟΥ REALITY SHOW...

 

Η πουτάνα η ζωή. Το λες! Σου κάνει τέτοια παιχνίδια, πούστικα και τζογαδόρικα παιχνίδια, που επιτόπου έρχεται στο στόμα σου η φράση: «Πουτάνα ζωή!». Ρηάλιτυ σώου στην τηλεόραση, με τη συμμετοχή κανονικών αθλητών, απ' όλα τα αθλήματα, με θέμα την επιβίωση στη φύση. Όλα για το show. Οτιδήποτε θα φτιάξουν για να πουλήσει.

Δεν έχει τελειωμό αυτή η ιστορία που ξεκίνησε με τα Big Brother κι άλλες παρόμοιες εκπομπές με εσώκλειστους «παίκτες», όπου οι άλλοι οι μαλάκες, λέω για τους τηλεθεατές, μπανίζουν. Ατελείωτες ανοησίες, «διάλογοι» του τίποτα, ο Κανένας μιλάει με τον Τίποτα, και η κάμερα τους παίρνει για να απαθανατίσει... ιστορικές συνομιλίες.

Στήθηκε στη Γαλλία ένα άλλο κόλπο, το «Dropped» και τα γυρίσματα ξεκίνησαν σε μια ερημιά της Αργεντινής. Αυτό που λέμε. Πουτάνα ζωή! Dropped τα δύο ελικόπτερα με «παίκτες» του reality μέσα συγκρούστηκαν. Και dropped δέκα νεκροί. Όλοι αθλητές, αναμεσά τους και οι Αργεντινοί πιλότοι των ελικοπτέρων.

Έχεις θάνατο. Δυστύχημα πολύνεκρο. Δέκα άτομα για το χώμα. Δεν δηλώνει, λοιπόν, να πεις την κουβέντα. Να, όμως, που την έχεις στο στόμα, και θέλει να βγει από τα δόντια σου. Τι δουλειά έχετε, ρε παιδιά να αφήσετε το σπίτι σας, την πατρίδα σας, να πάτε στου διαόλου τα μέρη για να κάνετε ό, τι επιβάλλει το τηλεοπτικό σώου, προκειμένου να τεστάρετε, λέει, ανταγωνιστικά τις σωματικές και ψυχικές δυνάμεις σας σε εχθρικές για τον άνθρωπο συνθήκες επιβίωσης.

Dropped. Το λέει η λέξη.

Διαβάστε ακόμα:

Γιατί κάνει τη διαφορά ο Χατζηνικολάου