ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΗΝΤΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ! ΝΤΡΟΠΗ!!!

πηγή: Intime
 

«Δυο φορές αθωώθηκα γι' αυτήν την υπόθεση αλλά δεν το είδα γραμμένο στις εφημερίδες, ίσως δημοσίευσαν την είδηση με μικρά γράμματα». Μιλάει ο Ευάγγελος Μαρινάκης για την είσοδό του στο αποδυτήριο του διαιτητή, στον τελικό του κυπέλλου Ολυμπιακού-Αστέρα, στο ΟΑΚΑ, το 2013.

Ευτυχώς την ώρα που δήλωσε αυτό το χοντροκομένο ψέμα ο Μαρινάκης είχε την πρόνοια να μετακινηθεί και να γλυτώσει τον τραυματισμό από την πτώση του πολυέλαιου πάνω από το κεφάλι του. Όχι, ρε, να έχει παράπονα από τα μήντια και ο Μαρινάκης. Όχι, αυτό.

Απλόχερη και με το παραπάνω η δημοσιότητα που χαρίζουν στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού τα μέσα. Αν, όμως, δεν είναι ικανοποιημένος τότε δεν έχει άλλο τρόπο παρά αυτό που κάνει ένας άλλος πρόεδρος ΠΑΕ, ονόματα δεν λέμε. Στέλνει τους μπράβους του και γράφουν τα δημοσιογραφάκια αυτά που γουστάρει ή, απειλεί τα δημοσιογραφάκια να μη γράφουν όσα δεν γουστάρει.

Ασφαλώς δεν προτρέπω τον Μαρινάκη να κάνει το ίδιο. Απλά τον ενημερώνω ότι τα ΜΜΕ στην Ελλάδα, επειδή και ο ίδιος είναι μηντιάρχης, δεν λειτουργούν δίκαια, γι΄αυτό τον αδικούν.

Πέρα απ' αυτό. Δεν λέει τίποτα η αθώωσή του για την «επίσκεψη» στον διαιτητή στη διάρκεια του αγώνα. Αυτό που λέει είναι ότι δεν έπρεπε να γίνει. Όπως σαν άνθρωπος του ποδοσφαίρου ο Μαρινάκης όφειλε να προβληματιστεί που η διαιτησία στον τελικό κυπέλλου 2013 είχε παίξει 93% υπέρ του Ολυμπιακού.

Διαβάστε ακόμα:

Με ποια ομάδα θα πάρει το κύπελλο ο Ολυμπιακός