Η ΚΑΜΗΛΑ ΚΑΙ Η ΨΕΥΤΙΚΗ ΧΑΙΤΗ ΤΗΣ ΦΟΥΡΕΙΡΑΣ

 

Η κόρη της Άντζελας Δημητρίου, κάποια κυρία Όλγα τάδε, άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της και πλέον μοιάζει πολύ στην μητέρα της. Από ξανθιά, να σε ενημερώσω, έγινε κοκκινομάλλα. Λέμε ένα κάρο μαλακίες για διάφορα θέματα, μην παραλείπουμε και τις σοβαρές ειδήσεις όπως αυτή με την αλλαγή χρώματος της κόρης, που μπορεί να μην είναι διάσημη, η ίδια όμως είναι διάσημη, διασημότατη η μαμά.

Η κυρία Αλέκα Καμηλά, υποψιάζομαι ότι είναι τηλεπαρουσιάστρια, ανέφερε τηλεοπτικώς, όχι ιδιωτικώς, ότι πριν από πολλά χρόνια είδε γυμνή, όπως την γέννησε η μάνα της την κυρία Ιωάννα Λίλη. Αυτή τη χοντρομαλακία δεν μπόρεσα ποτέ να τη χωνέψω. Να λένε για κάποιον εντελώς γυμνό «όπως τον γέννησε η μάνα του». Γιατί αναφέρουν την μάνα του, υπάρχει περίπτωση να τον έβγαλε από την κοιλιά ο πατέρας του; Και τι σημασία έχει το νεογέννητο με έναν 20αρη, μια 30αρα;

Όταν λες «όπως τον γέννησε η μάνα του» εννοείς ότι ο άλλος, η άλλη είναι σε κατάσταση βρέφους, όχι ότι είναι ξεβράκωτος. Αλλοίμονο. Ακόμα δεν έρχονται στον κόσμο τα παιδιά με σλιπάκι.

Τέλος πάντων, ποιο είναι το νόημα της «αποκάλυψης» της κυρίας Καμηλά για την κυρία Λίλη, που την μπάνισε ολόγυμνη πριν χρόνια; Είσαι μαλάκας, αποδυτηριάκια, να ψάχνεις νόημα σε κουβέντες λέμε για να λέμε και τις δημοσιεύουμε για να ταϊζουμε τον κοσμάκη με νάυλον κονσερβοτροφή.

Αποκάλυψη που θα συζητηθεί, όπως λένε στην πιάτσα. Ο γνωστός πλαστικός και πρώην σύζυγος της τραγουδίστριας κυρίας Νατάσσας Θεοδωρίδου έριξε τη μπόμπα. «Δεν ακούω
τραγούδια της Νατάσσας». Κατά τη γνώμη μου, βέβαια, η μπόμπα θα ήταν αν ο γιατρός άκουγε τέτοιο τραγουδιστικό υλικό που βγαίνει από το στόμα της πρώην.

Μη λησμονήσω το πρώτο θέμα της πόλης. Η τραγουδίστρια Ελένη Φουρέιρα το 'πε κι αυτό. Ότι φοράει τρέσες στο μαλλί της. Δεν το ξέρανε, τώρα το μάθανε κι αυτό. Ότι η πλούσια χαίτη του κοριτσιού ήταν μαϊμού.

Διαβάστε ακόμα:

Η μεγάλη αρρώστια του τηλεπαρουσιαστή