ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ ΑΠΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ ΣΕ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

 

Δεν γνωρίζω κανένα τραγούδι της κυρίας Ελένης Φουρέιρα. Κι αν κάποιο απ' αυτά είναι σουξέ, έστω ενός μηνός, ενός καλοκαιριού. Ξέρω,όμως, την ίδια την κυρία Φουρέιρα από τις φωτογραφίες της που δημοσιεύονται και τις τρώω στη μάπα, θέλω, δεν θέλω.

Δεν έχω τίποτα με το κορίτσι. Ειλικρινά γράφω τούτες τις γραμμές γιατί κάτι θέλω να πω, που δεν έχει σχέση μαζύ της, ένα «φαινόμενο» να σχολιάσω, που απλά μου δίνει αφορμή ένα πρωτοσέλιδο. Ότι η κυρία Φουρέιρα κάνει πρόβα γάμου με τη συγκατοίκηση με το νέο αμόρε της.

Καλλιτέχνις η κυρία Φουρέιρα, όμως τα μήντια την «κυκλοφορούσαν» λόγω της πολύχρονης σχέσης της με ποδοσφαιριστή, τον κύριο Σαμαρά, με τον οποίον ήταν τρελλά ερωτευμένη, μετά χώρισαν, στη συνέχεια επανασυνδέθηκαν. Τι είναι αυτό;

Δεν γράφουν τα μήντια πού τραγουδάει το κορίτσι, πώς πάει ο δίσκος της, αν έχει να παρουσιάσει νέα δουλειά, ποια τα σχέδιά της. Ποιος ασχολείται; Από την άλλη η ενημέρωση γι' αυτήν αφορά το ταξίδι της στην Σκωτία, να δει τον Σαμαρά, αν κάνουν όνειρα για γάμο, ποιο το twittaρισμα που έκανε. Και σήμερα παίζει στη δημοσιότητα η επόμενη σχέση της με εφοπλιστή. Και η ερωτική τους φωληά στη Γλυφάδα.

Θυμήθηκα πριν χρόνια μία από τις πολλές περιπτώσεις του «φαινομένου» που λέμε. Μια ψευτοτηλεπαρουσιάστρια ήταν γκόμενα μπασκετμπωλίστα του Ολυμπιακού. Μετά τα έφτιαξε μ' έναν πολίστα. Μετά μ' έναν επιχειρηματία. Μετά μ' έναν ηθοποιό. Μετά μ' άλλον μπασκετμπωλίστα. Από έρωτα στον έρωτα το πήγαινε το κορίτσι, και καλά έκανε, δικαίωμά της. Τα μήντια τι βιόλα βαράνε; Πουλάνε. Αυτή είναι η βιόλα τους.

Μοντέλες, μανεκέν, τρίτες στο βάθος κήπος παρουσιάστριες, τραγουδίστριες που σήμερα είναι αύριο δεν υπάρχουν, κορίτσια κομήτες από ρηάλιτυ, ένα ατελείωτο τσούρμο πηδάνε από το ένα κρεββάτι στο άλλο και τα γκόσιπ ραίνουν τις πουτανίτσες με λουλούδια αγάπης μιας ρομαντικής σχέσης.

Διαβάστε ακόμα:

Η βόμβα που έριξε ο Φουστάνος