ΟΙ ΠΙΟ ΩΡΑΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΕΜΕΙΝΑΝ ΕΚΤΟΣ ΕΝΔΕΚΑΔΑΣ

 

Επειδή το κορίτσι είναι μοντέλα δεν σημαίνει ότι είναι και καλλονή. Μην τρελλαθούμε. Κέρδισε τον διαγωνισμό των καλλιστείων, της φορέσανε τη ζώνη της Μις, της Σταρ, δικαιούται τον τίτλο, αξίζει τη διάκριση, διότι πράγματι ήταν η καλύτερη, όμως όχι ότι είναι αληθινά όμορφη. Εκτός κι αν το πάμε... δημοκρατικά, τι αρέσει στους περισσότερους. Και πως ένα θηλυκό φτιάχνει τη δημόσια εικόνα του. Τη λανσάρει επικοινωνιακά.

Η κουβέντα γίνεται για τις 11 πιο όμορφες Ελληνίδες celebrities με μέτρο το instagram. Με φωτογραφίες, δηλαδή, που δεν έχουν επιμεληθεί επαγγελματίες. Με πόζες της στιγμής, όχι καλοφωτισμένες, όχι ρετουσαρισμένες.

Σύμφωνα, λοιπόν, με την «αξιολόγηση» οι ένδεκα κυρίες είναι Φαίη Σκορδά, Κάτια Ζυγούλη, Αθηνά Οικονομάκου, Δούκισσα Νομικού, Μαριέττα Χρουσαλά, Εύα Αντωνοπούλου, Μαίρη Συνατσάκη, Demy, Δέσποινα Βανδή, Τζένη Μπαλατσινού και Υβόνη Μπόσνιακ.

Τι θα πει ομορφιά; Είναι καλή τραγουδίστρια, ικανή τηλεπαρουσιάστρια, ταλαντούχα ηθοποιός. Το να είναι σωστή και πετυχημένη στη δουλειά της δεν την κάνει απαραίτητα και όμορφη. Ύστερα είναι και το άλλο.

Εμένα μ' αρέσει η κυρία, εσένα όχι. Η αντίληψη για την ομορφιά είναι αντιφατική. Δεν υπάρχουν κριτήρια απόλυτα και αμετάβλητα. Τι θέλω να πω.

Βλέπω ένα κορίτσι πωλήτρια ή, πελάτισσα στο σούπερμάρκετ που για μένα είναι θεά. Έχει την ομορφιά της γης, της γυναίκας, είτε διαθέτει τέλειες και αρμονικές αναλογίες, είτε όχι.

Διαβάστε ακόμα:

Ούτε αυτόν τον ήξερε η Μενεγάκη