Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΗΣ... ΑΝΤΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

 

Το έγραψε η σοβαρή εφημερίδα. Η έγκυρη Εspresso. Πρωτοσέλιδα, μάλιστα. Ηταν το κύριο θέμα της χθες. Ότι η Άντα του γνωστού Γιώργου Παπανδρέου σύζυγος εδώ και 26 χρόνια και μητέρα της κόρης του πρώην πρωθυπουργού, του είπε τέλος. Δεν αντέχω άλλο εσένα, τη μάνα σου και το ότι δεν είσαι πρωθυπουργός πια.

Όχι, το τελευταίο δεν το είπε η κυρία Άντα, που όπως όλες οι «πρωθυπουργίνες», οι γυναίκες του εκάστοτε κυβερνήτη στη χώρα μας, παραμένουν στο σκοτάδι. Σε βάθος πλάνο.

Πάνε για διαζύγιο, λοιπόν, Γιώργος και Άντα κατά την αξιόπιστη, ιδιαίτερα στο πολιτικό ρεπορτάζ Espresso. Και τσουπ, έσκασε μύτη και ο Γιώργος και δεν μίλησε για τη νομοθετική πράξη της κυβέρνησης του Σύριζα, που ναι μεν είχε πει προεκλογικά ότι «Υπάρχουν λεφτά, αλλά καιγόταν να πάρει τα κλειδιά, πριν συμπληρωθεί τετραετία, διότι θα κουμαντάριζε τη δουλειά χωρίς νομοθετικές πράξεις όπως ο Σαμαράς. Τι λέμε;

Λέμε ότι ο Γιώργος διέψευσε το πρωτοσέλιδο της Espresso. Λέει την αλήθεια; Δεν δίνεις καμμία σημασία ό, τι κι αν υποστηρίζει ένας πολιτικός, ένας πρώην πρωθυπουργός, ένας κατά σύστημα ψεύτης, είναι ο Γιώργος Παπανδρέου, μάλιστα σε θέματα ύψιστης εθνικής σημασίας. Ούτε, βέβαια, και στα προσωπικά του.

Τελικά ποια είναι η αλήθεια. Στα παπάρια μας αν χωρίζει, αν δεν χωρίζει ο Γιώργος με την κυρία Άντα. Αυτή είναι η αλήθεια.

Διαβάστε ακόμα:

Ο Ξαρχάκος στα 76, το κορίτσι στα 27