ΟΣΟΙ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΖΕΛΑ, ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

 

Πριν από κάποια χρόνια η κυρία Άντζελα Δημητρίου, η γνωστή λαϊκιά τραγουδίστρια, αγαπημένη της μεγαλοαστικής τάξης και των κοσμικών που την έβρισκαν στα μπουζούκια της παραλιακής, είχε πει:

«Φυσικά και κάνω λάθη. Κανείς δεν είναι άσφαλτος...».

Τέτοιες κοτσάνες έχει πετάξει αρκετές η κυρία Άντζελα Δημητρίου, που εύκολα και αβασάνιστα κάποιες φορές εκτίθεται δημόσια με το μικρόφωνο στο στόμα. Όχι, όμως, για να τραγουδήσει αλλά για να πει τη γνώμη της επί παντός επιστητού.

Του ιδίου «φαινομένου» είναι και η κυρία Ελένη Μενεγάκη, άλλο ένα δημόσιο πρόσωπο και αγαπημένο που πέφτει σε αλλεπάλληλες γκάφες. Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για γκάφες, διότι απλά η κυρία δεν ξέρει περί ποίου θέματος ομιλεί, ερωτάει, απαντάει.

Όπως πολλές Ελληνίδες. Όπως πολλοί Έλληνες. Δεν γνωρίζουν κι όμως με αδιανόητη ασφάλεια θα διασυρθούν. Απλά οι παρατηρητές της δημόσιας ζωής ας καταγράψουν ότι άτομα της showbiz, τέλος πάντων επώνυμοι, δεν διαφέρουν σε τίποτα από κάποιον άγνωστο συμπατριώτη μας την κυρά Σουλτάνα της γειτονιάς, τον κύριο Πίπη στα ΚΑΠΗ της συνοικίας.

Προχθές σε μεσημεριανή εκπομπή η κυρία Άντζελα Δημητρίου ήταν κατηγορηματική για την προτίμησή της στα ελληνικά προϊόντα. Συγκεκριμένα είπε:

«Δεν μπορεί κανείς να μου αφαιρέσει το λάδι μου εμένα. Το ελληνικό λάδι. Δεν γουστάρω να αγοράσω εγχώριο. Δεν θα πάρω το εγχώριο κρέας, θέλω να πάρω το ελληνικό, το δικό μας, από το χωριό μου».

Από το χωριό της, όχι το εγχώριο. Να γελάσουμε με την κυρία Δημητρίου. Να την ειρωνευτούμε. Ποια; Μόνον αυτήν, όχι τις χιλιάδες, τις εκατοντάδες χιλιάδες Ελλήνων που θα έλεγαν τις δικές τους κοτσάνες μπροστά στην κάμερα.

Διαβάστε ακόμα:

Οταν το δελτίο ειδήσεων είναι τολμηρό και γυμνό