ΤΣΙΜΤΣΙΛΗ ΚΑΙ ΜΑΚΡΥΠΟΥΛΙΑ ΣΤΟ DEBATE!

 

Δεν θυμάμαι μια μέρα, έστω μία μόνον ημέρα, να πέρασε εδώ και 7 χρόνια, από τότε που ο Τσίπρας έγινε πρόεδρος στον Σύριζα, που να μη μίλησε το παλληκάρι. Κάθε μέρα, μα κάθε μέρα, όπως άλλωστε κάθε αρχηγός κόμματος όλο και κάτι θα πει. Μια παπαριά, δηλαδή. Μια κουβέντα που δεν έχει καμμία αξία.

Debate, λέει, σήμερα. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι. Για να μιλήσουμε σοβαρα. Τι να μας πουν οι Τσίπρες και οι Μεϊμαράκηδες; Μια ζωή μας τα ζαλίζουν. Με λόγια που ΜΕΤΑ τις εκλογές έχουν την αξία της πατσαβούρας.

Όχι, σου λέει, απόψε είναι η νύχτα ξεχωριστή από... πολιτικής απόψεως. Το σχόλιο είναι το ίδιο. Χέστηκε η φοράδα.

Ξεχωριστή βραδυά διότι το debate είναι ντέρμπυ, μια τηλεμονομαχία και τα «σφυρίγματα», τα ερωτήματα θα τα κάνουν έγκυροι δημοσιογράγοι. Ποιο, όμως; Εδώ σε θέλω.

Αν ήταν ποδοσφαιρικό το ντέρμπυ τότε τους δημοσιογράφους θα τους επέλεγαν, όχι τα κανάλια, μέγκα, αντένα, άλφα, σκάι και σία, αλλά ο Ολυμπιακός, ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και σία.

Λοιπόν. Το κάθε κανάλι υπέδειξε το δικό του τηλεοπτικό σταρ για το debate. Σοβαρές και αξιοπρεπέστατες οι κυρίες Μαρία Χούκλη και Όλγα Τρέμη, αλλά δεν τις θέλω. Δεν κάνουν. Με τη δημοσιογραφική τους αξιοπιστία οι δύο κυρίες, όπως και οι άλλες δύο, η Μάρα Ζαχαρέα και Σία Κοτσώνη προσδίδουν ένα κύρος που δεν του αξίζει του debate.

Τα κανάλια αν ήθελαν πραγματικά να συμβάλλουν δημοσιογραφικά στο θέατρο του ντημπαίητ θα έπρεπε να προτείνουν την Ζέτα Μακρυπούλια και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτές να κάνουν τις ερωτήσεις στους πολιτικούς αρχηγούς, όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Ελένη Μενεγάκη, η Ελεωνόρα Μελέτη, από κοντά και οι Μητσικώστας, Σεφερλής.

Διαβάστε ακόμα:

Και οι 7 αρχηγοί του ντιμπαίητ είναι της πλάκας!