Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΞΕΥΤΥΛΙΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ!

πηγή: Intime
 

Ο ΟΤΕ ΤV απέλυσε τον εκλεκτό δημοσιογράφο Αλέξη Σπυρόπουλο μετά από «απαίτηση» του Ολυμπιακού και κάποιοι τα έβαλαν με τον Μαρινάκη. Κακώς. Κάκιστα.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ολυμπιακός αισθάνεται Μάο Τσε Τουγκ. Μαγκιά του. Εγώ είμαι, σου λέει, Στάλιν και Χίτλερ σε συσκευασία ενός. Με συμπεριφορά γαμάω και δέρνω και δεν υπολογίζω κανέναν. Μαγκιά του.

Βρίσκει και κάνει ο Μαρινάκης. Και δεν κάνει τίποτα περισσότερο απ' αυτό που κάνουν, που έχουν κάνει κι άλλοι ισχυροί της πιάτσας, επιχειρηματίες, εκδότες, πρόεδροι ομάδων. Δεν θα κρίνουμε τον Μαρινάκη, τον κάθε Μαρινάκη, που ξευτύλισε όλους τους δημοσιογράφους. Όλους αυτούς που θεωρούν τους εαυτούς τους δημοσιογράφους και παριστάνουν τους συνδικαλιστές, τους συνδικαλιζόμενους.

Ούτε τον Μαρινάκη θα κρίνω κατ' αρχήν, που το παίζει κοινωνικός παράγνω με αρχές και αξίες αέρα πατέρα. Ούτε τον ΟΤΕ TV που υπέκυψε στην απαίτηση Μαρινάκη να διακόψει τη συνεργασία του με τον Σπυρόπουλο. Αυτοί που πρώτοι πρέπει να επικριθούν είναι οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι.

-Τι είπατε, κύριοι του ΟΤΕ, τέλος ο συνάδελφος Σπυρόπουλος; Τέλος όλοι οι δημοσιογράφοι από το μαγαζί σας.

Έτσι έπρεπε να ξηγηθούν οι δημοσιογράφοι. Και οι άλλοι δημοσιογράφοι που δουλεύουν στα μέσα του Μαρινάκη. Και η Ένωση Συντακτών να τραβήξει δημόσια ένα γερό χέσιμο στον Μαρινάκη.

Μην πεις ότι σήμερα είναι εποχή κρίσης και κανένας δεν θέλει να χάσει τη δουλειά του. Αυτό που έκανε ο Μαρινάκης είναι ένα φαινόμενο... παληό.

Θα γίνει debate με τα κόμματα και οι δημοσιογράφοι που θα κάνουν τις ερωτήσεις, λέει, πρέπει απαραιτήτως να είναι της Ένωσης Συντακτών. Ο Μαρινάκης με αυτό που έκανε, με την απόλυση του Σπυρόπουλου, αν δεν το καταλάβατε, ξευτύλισε τους πάντες. Τους δημοσιογράφους, τον συνδικαλισμό τους, τον ΟΤΕ. Τους «είπε» σας έχω όλους για πλάκα. Σας φτύνω κι εσείς σκουπίζεστε.

Διαβάστε ακόμα:

Η απάτη στο ντιμπέιτ για την οποία δεν μίλησε κανείς