ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΡΑΠΤΗ-ΓΙΩΡKΑ

 

Έλενα Ράπτη, η γνωστή βουλευτίνα της Θεσσαλονίκης και Λουκάς Γιώρκας, νικητής πριν χρονάκια σε τραγουσιστικό reality καναλιού. Μια ερωτική σχέση που έπαιξε αρκετά στα μήντια. Για δύο λόγους. Πρώτον, διότι η κυρία Ράπτη είναι συμπαθής και δεύτερον διότι είναι πολύ μεγαλύτερης ηλικίας από τον Κύπριο καλλιτέχνη.

Το νέο είναι ότι σύμφωνα με τις φήμες το ζευγάρι χώρισε. Ποιος ασχολείται. Το νέο που αξίζει να αναφέρω είναι άλλο. Πόσες γυναίκες φαντασιωνόντουσαν το σεξ που κάνανε Ράπτη και Γιώρκας. Μια γυναίκα στα χρόνια τους με το τεκνό.

Πόσες γυναίκες θα ήθελαν να είχαν την τύχη ενός δεσμού, παράνομου κι όχι, με νέο φουλ στη τεστοστερόνη. Και το στερούνται, είτε διότι δεν το τολμούν, είτε γιατί δεν διαθέτουν τα απαιτούμενα σωματικά προσόντα.

Όσο για τη συγκεκριμένη σχέση Ράπτη-Γιώρκα. Από την πρώτη στιγμή τέτοιες καταστάσεις, όσο κι αν απογειωθούν, έχουν ημερομηνία λήξεως. Κανονικά και οι δυο τους, γυναίκα και αγόρι, θα πρέπει να αισθάνονται ικανοποιημένοι, για όσο θα κρατήσει η περιπέτειά τους. Η κυρία έφαγε καλά, ο νέος «μεγάλωσε». Τίποτα άλλο δεν ωριμάζει έναν 20χρονο, έναν 25χρονο όσο ένα μόνιμο νταραβέρι με 40αρα.

Ακαδημαϊκά μιλάμε, όχι για τη συγκεκριμένη περίπτωση Ράπτη-Γιώρκα. Αδιάφορο μας είναι αν τσακωθήκανε, αν χώρισαν «πολιτισμένα», αν ο μικρός την έκανε για Κύπρο ή αν συνεχίζουν όπως λένε οι ίδιοι κ.λ.π. κ.λ.π.

Διαβάστε ακόμα:

Επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος ο Κωστόπουλος