ΑΝ Η ΤΑΜΤΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΓΙΟ...

 

Ο Ηλίας Βρεττός έγινε θείος! Το γεγονός αναφέρεται με τίτλο και θαυμαστικό. Ο δημοσιογράφος, ο εκδότης βάζει το θαυμαστικό στο σχετικό ρεπορτάζ διότι πλασάρει μια είδηση απίθανη. Ασυνήθιστη. Ένας άνδρας 30, 40 χρονών έγινε θείος. Πού το έχετε ξανακούσει;

Λέμε μαλακίες. Λέμε τι συμβαίνει. Λέμε τι γράφουν, τι διαβάζουμε, θέλουμε δεν θέλουμε, όσο σερφάρουμε στο διαδίχτυο. Απλά σου αναμεταδίδω ειδήσεις ξεχωριστές που δεν είναι χωμένες στη γωνιά, αλλά στη σέντρα, στη βιτρίνα, με φωτογραφία μάλιστα.

Άλλη είδηση. Τα πρώτα μελομακάρονα στο σπίτι της κυρίας Φαίης Σκορδά. Ρεπορτάζ σχετικό για την τηλεπαρουσιάστρια που έχει μπει, λέει, σε γιορτινό mood. Δεν θα παραλείψω τη βόλτα της Τάμτας στη Γλυφάδα με την 14χρονη κόρη της, όπου οι δύο τους απολαμβάνουν τις ηλιόλουστες ημέρες του φθινοπώρου. Και τις αποκαλυπτικές σαν κι αυτές αναρτήσεις. Για παράδειγμα, θα μάθαιναν αν η Τάμτα έχει και γιο, αν τον έχει πάρει κι αυτόν στη βόλτα.

Ποια είναι η νέα σύντροφος του Λάμπη Λιβιεράτου. Ποια; Όχι, δεν θα κάνουμε χάρες. Όποιος θέλει να το μάθει να ψάξει σ' εκείνα τα site που από ενημέρωση σχίζουν. Δεν αφήνουν κελεπούρι να χαθεί, όπως αυτό, ποια είναι η νέα σύντροφος του κυρίου Λιβιεράτου.Ειδήσεις που τις διαβάζουν όσοι είναι με περικεφαλαία. Με σφραγίδα τη βούλα.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν τα λέει όλα ο λαλίστατος Γιώργος Τράγκας