ΤΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΕΑ ΑΠΟ ΤΑ «ΧΡΥΣΟΚΟΡΙΤΣΑ» ΤΗΣ T.V.

 

Το ξέρατε ότι η κυρία Φαίη Σκορδά όταν ήταν έγκυος είχε μια σιγουριά πως θα της βγει κόρη; Ασφαλώς και δεν το ξέρατε, όπως άλλωστε όλα τα σοβαρά δεν τα γνωρίζετε, πριν σας τα πουν. Να, που τώρα το μάθατε, διότι το είπε η ίδια η παρουσιάστρια. Και το είπε σε περιοδικό για να το πληροφορηθούν κι αυτοί που δεν την βλέπουν από την τηλεόραση.

Το άλλο που πρέπει να μάθετε. Στο κέντρο της πόλης βολτάρησε η Μαίρη Συνατσάκη με το νέο της αμόρε, οι δυο τους πιασμένοι χεράκι-χεράκι. Λεπτομέρεια, ε; Όχι αγκαζέ, ούτε τα χέρια στον ώμο του άλλου, αλλά χεράκι-χεράκι, παλάμη-παλάμη.

Μην παραλείψουμε και το μεγάλο νέο από Ελένη Μενεγάκη. Έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση με μπορντώ δερμάτινο παντελόνι. Το σημειώνω, με μπορντώ και δερμάτινο.

Μια φορά το χρόνο κάνει botox είπε η Ελεωνόρα Μελέτη. Λέει την αλήθεια; Δεν το ξέρεις. Πιθανόν να μην κάνει καθόλου botox, όπως να κάνει διόμισυ φορές το εξάμηνο. Δεν ξέρεις. Τα μήντια, όμως, που ξέρουν μιλάνε για παραδοχή της παρουσιάστριας, για αποκάλυψη, για ομολογία, για τόλμη, για τέτοια κουλά.

Διαβάστε ακόμα:

Τελικά ποιοι άλλοι έχουν aids εκτός από τους οροθετικούς;