ΛΕΒΕΝΤΗΣ, Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...

 

του Ανειδίκευτου Συνεργάτη

Ο πρωθυπουργός βγάζει το καπέλο στον πρόεδρο Λεβέντη, αλλά για τι νομίζετε; Όχι, βέβαια για την πολιτική του οξυδέρκεια ούτε καν για τις πολιτικές... προφητείες για τις οποίες, τον θαυμάζουν οι οπαδοί του. Του βγάζει το καπέλο για το ...χιούμορ του, όπως είπε στη συνέντευξη του στην ΕΡΤ. Που το είδε το χιούμορ, θα σας γελάσω.

Μάλλον δεν έχει ιδέα από χιούμορ ο Τσίπρας, είναι το πρώτο σχόλιο που έχω να κάνω. ΄Εχω, όμως, και ένα δεύτερο. Ο πρωθυπουργός έχει φοβερή αίσθηση του χιούμορ σε σημείο που να απαντά σοβαρά στην πρόταση του προέδρου της Ένωσης Κεντρώων για οικουμενική κυβέρνηση, που ως γνωστόν έχει γίνει το θέμα των ημερών.

Διασκεδάζει με τη διαπίστωση ότι, όπως είπε, έγινε ρυθμιστής της πολιτικής ζωής ένας πολιτευτής, τον οποίον ορισμένοι θεωρούσαν γραφικό και του έστελναν πίτσες. Δεν ξέρω, όμως, πως αντέδρασε μόλις είδε τα νούμερα τηλεθέασης που έπιασε η συνέντευξη του στην ΕΡΤ. Μόλις 10,4% ήταν ο μέσος όρος της έναντι 19,7% του Βασίλη Λεβέντη στο Σταρ.

Οι τηλεθεατές ψήφισαν ...χιούμορ. Ο Λεβέντης είναι ο πρώτος και ο μόνος μέχρι στιγμής πολιτικός αρχηγός που έχει νικήσει τον Τσίπρα. Έστω και στην τηλεθέαση.

Διαβάστε ακόμα:

Οι Τσιπρικοί της ΝΔ - λαγός συναίνεσης ο Κυριάκος