ΚΟΥΓΙΑΣ-ΝΥΧΤΑΡΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΥ

 

Πλακώθηκαν, παίξανε μπουνιές όταν συναντηθήκανε, τα είπανε χοντρά ο ένας σε βάρος του άλλου με δηλώσεις στα μήντια και τους τρακάρανε στα μπουζούκια, τον έναν κολλητά δίπλα στον άλλον και χαμογελαστούς. Τίποτα το περίεργο μέχρι εδώ. Άλλο είναι το περίεργο.

Γράψανε ότι λύθηκε η... παρεξήγηση ανάμεσα στον -κατά τον Νύχταρη- «νούμερο» Κούγια και στον -κατά τον Κούγια- κακοποιό Νύχταρη. Καμμία παρεξήγηση δεν λύθηκε. Κι αν... λύθηκε δεν θα είναι έκπληξη αν οι δύο κύριοι, αφεντικά στη Λάρισα ο ένας, στα Χανιά ο άλλος, δεν σκοτωθούνε πάλι.

Φοβερό. Ο Κούγιας να είναι κώλος και βρακί μ' έναν και μετά από κάποιο διάστημα μέσω τηλεοράσεως να τα χώνει στον μέχρι χθες κολλητό του. Και θα πουν οι αφελείς ότι τα χάλασαν οι δυο τους. Λάθος.

Ούτε τα χάλασαν, ούτε τα είχαν φτιαγμένα. Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει τίποτα το ουσιαστικό στις σχέσεις δύο ανθρώπων της πιάτσας, που απλά σήμερα τα πάνε καλά κι αύριο ο ένας θέλει να φάει τα σκώτια του άλλου. Και στην επόμενη φάση τους βλέπεις πάλι όλα μέλι-γάλα.

Εδώ και 35 χρόνια ο Κούγιας κυκλοφορεί στο ποδόσφαιρο. Δεν θυμάμαι άλλον από τους τόσους που τον έχουν «λούσει», να τα είπε τόσο χοντρά όσο αυτός ο Νύχταρης. Κι όμως. Μαζύ με τα παντελόνια τους οι δυο τους πήγαν για νυχτερινή διασκέδαση. Περίμενε το επόμενο πλάνο.

Διαβάστε ακόμα:

Ο εγχώριος μιντιακός κατιμάς