Η ΠΡΟΤΑΣΗ-ΚΟΛΑΣΗ ΛΙΑΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ!

 

Μου το είπε ο «ειδικός συνεργάτης» μου που κινείται στην πιάτσα της φτηνής τηλεοπτικής ψυχαγωγίας, εννοώ αυτά τα ξεράσματα, τις εκπομπές για το πιο πατσαβουρέ κοινό. Υπ' όψιν ότι ο «ειδικός συνεργάτης» δεν είναι δημοσιογράφος, οπότε η πληροφόρησή του είναι έγκυρη, άλλωστε ήταν αληθινή κάθε είδηση που κατά καιρούς μου έχει σφυρίξει.

Τσίπρας και Μητσοτάκης συναντήθηκαν. Κάτι τρέχει στα γύφτικα. Άλλη είναι η συνάντηση που αξίζει της προσοχής μας. Λιάγκας και Σκορδά, το πασίγνωστο πρωινατζήδικο ζευγάρι κάλεσε σε μυστικό δείπνο την επίσης πασίγνωστη πρωινατζού Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Αυτό σημαίνει ότι ο σούπερ ληγκ Λιάγκας ζήτησε συγνώμην, που λέει ο λόγος, από την Β' εθνική στα νούμερα θεαματικότητας Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Επειδή θεωρεί ότι την δυσφήμησαν η Σπυροπούλου έκανε αγωγή στον Λιάγκα και του ζητάει κάποια κολλαριστά χιλιαρικάκια. Για να μην πληρώσει το πακέτο, δεν είμαστε για τέτοια κερατιάτικα, ο βαρώνος της πρωινής ζώνης έριξε τα μούτρα του στην συνάδελφο Σπυροπούλου. Και της έκανε την πρόταση-κόλαση.

«Την προσεχή σαιζόν να είμαστε μαζύ!» Αυτό το απίθανο είπε ο Λιάγκας στην Σπυροπούλου. «Εγώ κι εσύ να κάνουμε την εκπομπή, να ξεκινήσουμε συνεργασία, όχι μόνο μια εκπομπή, διότι η Φαίη θέλει να ασχοληθεί με τα παιδιά. Η γυναίκα μου θα κάνει μόνον μια εβδομαδιαία εκπομπή, τέλος η καθημερινή».

Αλήθεια, το εννοεί αυτό που είπε ο 47χρονος παρουσιαστής; Η δε Κωνσταντίνα Σπυροπούλου μάσησε για να αποσύρει τις αγωγές της σε βάρος του ζεύγους;

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας - Νύχταρης με τα παντελόνια τους μαζύ