ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΣΥΜΒΙΩΣΗΣ ΕΛΛΗΣ ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΚΑΙ ΜΠΟΓΡΗ

 

Έχουν διαφορά ηλικίας 20 στρογγυλά χρόνια η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου στα 46, ο μπασκετμπωλίστας Γιώργος Μπόγρης στα 26 και συνεχίζουν κανονικά, παρ’ ό,τι ζουν πλέον χώρια. Εκείνη στην Ελλάδα, εκείνος στην Ισπανία.

Μια σχέση που προσφέρεται για κουτσομπολιό. Χωρίζουν; Μήπως η απόσταση και η αδυναμία για μήνες επαφής μεταξύ τους ιντριγκάρει. Μήπως τους ξενερώνει. Το μικρόφωνο στην κυρία. Πρόθυμη η κυρία Κοκκίνου λέει τούτο και το άλλο. Σε δουλειά να βρισκόμαστε. Να 'χουμε να γράφουμε κι εμεις του κους-κους.

Η κουβέντα έφθασε και στο Σύμφωνο Συμβίωσης. Μια ιδέα, μια μόδα που ξεκίνησε στη Δύση, πριν καν απασχολήσει το ίδιο για ομοφυλόφιλα ζευγάρια. Και το Σύμφωνο Συμβίωσης είναι ένα ψυχρό συμβόλαιο όπου ο σύζυγος υποχρεώνεται να αποζημιώσει την σύζυγο, σε περίπτωση διαζυγίου, με τόσα χρήματα, με μια συγκεκριμένη περιουσία ακινήτων, με μια πάγια «διατροφή» σε ετήσια βάση.

Ρώτησαν την κυρία Κοκκίνου για το Σύμφωνο Συμβίωσης. Αυτό που θα άξιζε να την ρωτήσουν οι σκανδαλοποιοί και σκανδαλοθήρες δημοσιογράφοι είναι: Αν υπογράφατε με τον Μπόγρη σύμφωνο συμβίωσης, αυτό θα προβλέπει ότι εσείς θα τον αποζημιώσετε ή, εκείνος εσάς, στην περίπτωση που τα σπάσετε κάποια στιγμή.

Διαβάστε ακόμα:

Κούγιας - Νύχταρης με τα παντελόνια μαζύ