ΑΥΤΙ ΣΕ 4 ΚΟΡΙΤΣΙΑ

 

Δεν το πιστεύω. Η κυρία Κατερίνα Καινούργιου έκανε γυμναστική. Μα, είναι δυνατόν! Κι όμως είναι, γι' αυτό έγινε είδηση το μέγα νέο. Το πιο φοβερό δεν το είπα. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ έκανε τη γυμναστικούλα της η παρουσιάστρια. Απίθανο. Δικαιολογημένα έγινε θέμα.

Έμεινα. Διάβασα τι είπε η κυρία Υβόνη Μπόσνιακ και μαρμάρωσα, σου λέω. «Ουσιαστικά έγινα γυναίκα του Αντώνη την ημέρα που γεννήθηκε το παιδί μας». Αντώνης είναι ο Ρέμος, βέβαια. Όταν έκαναν προσπάθειες για να συλληφθεί το παιδί τι σόι ζευγάρι ήτανε; Συνουσίες χωρίς ουσίες. Όχι ουσιαστικά ερωτευμένοι. Όχι ουσιαστικά σύζυγοι. Όταν ήρθε το παιδί έφερε μαζύ του την πιο ουσιαστική συγκλονιστική ουσία.

Ανακοίνωση ότι η κυρία Δέσποινα Καμπούρη είναι έγκυος. Με παραπέμπει στις βασιλικές αυλές περασμένων αιώνων όπου το νέο γνωστοποιείται σε ειδικές εκδηλώσεις. Έτσι, διαβάζω, έγινε περίπου και στην περίπτωση της εγκυμοσύνης της κυρίας Καμπούρη. Περνάει στους δέλτους της Ιστορίας, η πρώτη, όχι η δεύτερη, ούτε η τρίτη, η πρώτη φωτογραφία που ανέβασε μετά την... ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, η οποία μάλιστα τραβήχτηκε από την κόρη της.

Θα ήταν παράλειψη να αγνοήσουμε τι είπε η κυρία Αθηνά Οικονομάκου για τη ψυχανάλυση που ξεκίνησε πριν τρία χρόνια και τη συνεχίζει. Το κορίτσι πέρασε φάση σωματικής και ψυχολογικής κούρασης και βρήκε τις αντοχές της στη ψυχανάλυση. Όπως όλες οι μεγάλες ντίβες του Χόλυγουντ.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιος γάμος του Σακελλαρίδη με τον γιο της Γιάννας;