ΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ... ΤΖΟΥΛΙΑ

 

Δεν γίνεται σύγκριση Πέτρου Κωστόπουλου και Γρηγόρη Αρναούτογλου. Διαφορετικά μεγέθη. Το βουνό με τον αμμόλοφο. Κι όμως, στο γήπεδο της τηλεόρασης ο πρώην εκδότης ίσως να βγει χαμένος από τον άλλονα. Όπως στην πρωινατζήδικη κόντρα είχε κερδίσει ο Λιάγκας.

Αυτή τη φορά η αναμέτρηση είναι βραδυνή. Κι εδώ, λες, ποιος Λιάγκας και ποιος Αρναούτογλου μπροστά στο ειδικό βάρος του Πέτρου Κωστόπουλου. Οι δυο τους είναι έμπειροι παίκτες, δεν το συζητάμε, είναι σολίστες, έχουν πρωτιές στην ατζέντα τους, όμως είναι άνιση η σύγκριση με το θηρίο Κωστόπουλος.

Δεν είναι απλά μια τηλεπερσόνα ο Κωστόπουλος. Τον αδικείς και μόνον να τον βάζεις ίσα και όμοια με τους άλλους δυο. Έχει μαγκιά, lifestyle, πεζοδρόμιο, στόμα να μιλήσει για σεξ, για μόδα, για μπάλλα, για μήντια, για ό,τι θες.

Κι όμως, ο Κωστόπουλος που ξαναγυρίζει στην τηλεόραση θα παίξει, είναι υποχρεωμένος να βγει στη σέντρα αλά... Αρναούτογλου. Εκπομπή αγωνίας για τα νούμερα της τηλεθέασης. Και δεν θα ποντάρει στον ίδιον, αλλά στον προσκεκλημένο.

Ο Αρναούτογλου, λέγεται, ότι τη νύχτα της πρεμιέρας του Κωστόπουλου θα τον... περιμένει με φιλοξενούμενη την Τζούλια Αλεξανδράτου. Τι λες, ρε! Τι να μας πει το κοριτσι; Θα μιλήσει, λέει, για το sex-tape που είχε κάνει, εκείνο το σκάνδαλο. Όρμα, ρε Πετράν, να τους φας, να δαγκώσεις τα μηχανάκια της AGB.

Διαβάστε ακόμα:

Τι μπορείς να μάθεις περιμένοντας στο ασανσέρ