ΣΙΓΟΥΡΑ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ

 

ΜΑΡΙΝΑ ΤΣΙΝΤΙΚΙΔΟΥ: «Ήμουν συμπαρουσιάστρια του Ανδρέα Μικρούτσικου στο πρωινό «Το Χαμογελάτε, είναι Μεταδοτικό» το 1993-94 και δεν είχα περάσει καθόλου ωραία...». - (...Στεναχωρεθείτε, είναι μεταδοτικό).

ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ: «Δεν έχω δύναμη και αντοχή να κρατήσω αυτόν που αγαπώ...». - (...Δεν φθάνουν ούτε το κορμί μου, ούτε η φωνή μου).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΟΥΛΗΣ: «Ας αφήσουμε τους Άγγλους που είναι γύφτοι να έχουν τα Μάρμαρα και ας φτιάξουμε έναν καινούργιο Παρθενώνα...». - (...Όχι γύφτικο, όπως θα τον έφτιαχναν οι Άγγλοι).

ΔΗΜΗΤΡΑ ΛΙΑΝΗ: «Δεν κάνω προσωπικές επιθέσεις στην οικογένεια Παπανδρέου, κάνω πολιτικές παρεμβάσεις...». - (...Σύμφωνα με την ιδρυτική διακήρυξη της 3ης Σεπτεμβρίου 1974 του ΠΑΣΟΚ).

ΓΚΟΥΙΝΕΘ ΠΑΛΤΡΟΟΥ: «Το σεξ μου δίνει πολύ αυτοπεποίθηση...». - (... Και λίγη ικανοποίηση).

ΕΒΕΛΙΝΑ ΠΑΠΟΥΛΙΑ: «Πιτσιρίκα ήμουνα τσαμπουκάς και με φώναζαν Βαγγέλη...».- (...Εγώ, όμως, παρέμεινα Εβελίνα).

ΘΟΔΩΡΗΣ ΑΘΕΡΙΔΗΣ: «Παιδιά εδώ καιγόμαστε, η χώρα βουλιάζει και με ρωτάτε με ποια γκόμενα είμαι;...». - (... Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι ότι το κορίτσι δεν ψήφισε Σύριζα).

ΑΛΕΞΗΣ ΚΟΥΓΙΑΣ: «Η Εύη Βατίδου χρησιμοποίησε τα ΜΜΕ για να κερδίσει λεφτά από μένα...». - (...Και η πρώην σύζυγός μου τα κατάφερε).

Διαβάστε ακόμα:

Τι μισή αλήθεια είπε ο Διακογιάννης