MEGA... ΛΑΙΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΑ!

 

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι να... πανηγυρίζει το Μαξίμου επειδή δεν τα βρίσκουν οι γνωστοί διαπλεκόμενοι, άλλως «νταβατζήδες» Βαρδινογιάννης, Μπόμπολας και Ψυχάρης, οι μεγαλομέτοχοι του Mega. Άντε να χαθείτε, αριστεροί της πλάκας. Και της απάτης αριστεροί.

Δεν έχει καμμία, μα καμμία σημασία που οι τρεις κύριοι του μέγκα τσάνελ, οι οποίοι βέβαια κάνουν το παιχνίδι τους, δεν συμφωνήσαν στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και τελικά το κανάλι πιθανόν να κατεβάσει ρολά. Το ίδιο, αδιάφορο για τον κόσμο είναι κι αν αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στις τράπεζες που έχουν δανείσει κάποια εκατομμύρια στη χρεωμένη και γι' αυτό αποσυρμένη από το χρηματιστήριο εταιρεία.

Είτε εξαφανιστεί το Mega, είτε συνεχίσει με τους τρεις, με τους δύο, μ' άλλους μεγαλομετόχους, ποια είναι η διαφορά; Καμμία. Πάλι ένας «νταβατζής», μια καπιτάλα του κερατά θα είναι ιδιοκτήτης, συνιδιοκτήτης του καναλιού. Δεν θα γίνει... Παναθηναϊκός το κανάλι, μια επιχείρηση λαϊκιάς βάσης.

Ο Αλαφούζος είχε τα άντερα μετά την πολυμετοχικότητα στην ΠΑΕ να φτιάξει την «Παναθηναϊκή Συμμαχία» και να το περπατήσει το μαγαζί χωρίς να επιβαρύνει το δημόσιο. Ούτε τον ελληνικό λαό μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. Ο Τσίπρας, που... χαίρεται γιατί σφάζονται οι τρεις «νταβατζήδες» είναι σε θέση να αναλάβει τη λειτουργία της απόρους κορασίδος, εννοώ του Mega; Να φτιάξει «Μegali simmahia». Να κόψει το δρόμο να γίνουν ιδιοκτήτες των μέσων ενημέρωσης του λαού εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου;

Διαβάστε ακόμα:

Αυτοκράτωρ που «δίνει» τη ζωή του σε σήριαλ