ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΜΙΑΣ ΞΑΝΘΙΑΣ

 

Το κορίτσι είπε ότι διαφωνεί με το γάμο των ομοφυλοφίλων. Και τι έγινε; Έγινε! Αν αυτή που το είπε είναι όμορφη. Καλοφτιαγμένη. Και ξανθιά. Πώς δεν έγινε! Δεν είναι το ίδιο όταν το... ίδιο πει μια γκόμενα με φρεσκάδα και υγεία και μια πατσαβούρα στην εμφάνιση.

Ο Ζαν Μαρί Λεπέν, 88 χρονών σήμερα, ήταν για χρόνια ο Μιχαλολιάκος της Γαλλίας. Παραδοσιακός αρχηγός της ακροδεξιάς, που πάντα έπαιζε στα ίσα, ποτέ δεν κωλομπάρευε τις πολιτικές του θέσεις. Τον διαδέχθηκε η κόρη του, η 49χρονη σήμερα Μαρίν Λεπέν και τα πάει περίφημα, τόσο που θεωρείται πλέον ψιλοφαβορί για τις εκλογές του 2017. Να καταπιεί τον Ωλάντ.

Το νέο φυντάνι είναι η 26χρονη Μαριόν Μαρεσέλ Λεπέν, η εγγονή του πρώην αρχηγού και ανηψιά της σημερινής αρχηγού, που μοιάζει περισσότερο με μανεκέν, αλλά είναι τόσο σκληρή όσο ο Κασιδιάρης. Η Μαριόν, λοιπόν, επειδή είναι αυτή που είναι, επειδή όλη η Ευρώπη την υπολογίζει για την αυριανή ηγέτιδα του ακροδεξιού Εθνικού Μετώπου, είπε τη μεγάλη κουβέντα. Και πήραν φωτιά όλα τα μήντια όπου γης:

-Υπερασπίζομαι την παραδοσιακή οικογένεια, με το καλημέρα θα απαγορεύσουμε το γάμο των ομοφυλοφίλων όταν κερδίσουμε τις εκλογές. Το πρώτο βήμα είναι να παντρεύονται οι gay μεταξύ τους και το δεύτερο η πολυγαμία... Δεν θα το επιτρέψουμε.

Τότε θα θριαμβεύσει ο μουσουλμανισμός στην Γαλλία. Όταν θα νομιμοποιηθεί η πολυγαμία. Ένας άνδρας να έχει νόμιμα και δύο και τρεις και τέσσερις γυναίκες. Γιατί όχι και μια γυναίκα να παντρεύεται δύο και τρεις και τέσσερις άνδρες.

Το απίθανο είναι άλλο. Ένας άνδρας gay να παντρεύεται δύο και τρεις άνδρες. Γιουσουφιστάν.

Διαβάστε ακόμα:

Η Πιπιλή είπε μπάζο την Τζολί