ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΤΟΝ... ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ

 

Δώσε μου μια εξήγηση να σε παραδεχθώ. Σε εσένα, αναγνώστη, απευθύνομαι να μου εξηγήσεις εκείνο που εγώ αδυνατώ. Μια παρουσιάστρια Β' εθνικής, όμως πολύ όμορφο κορίτσι, η κυρία Κατερίνα Καινούργιου χώρισε. Και αυτό το γεγονός, του χωρισμού της, έχει γράψει ώρες ατελείωτες σ' όλες τις σοβαρές εκπομπές.

Δεν μιλάμε για την κυρία Μενεγάκη, ούτε για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, που είναι πρόσωπα αιχμής για την Ελλάδα. Όπως κάποτε π.χ. ήταν η Ρούλα Κορομηλά και η Άννα Βίσση. Που, λοιπόν, να οφείλεται αυτό το «φαινόμενο». Να συζητιέται, να πολυσυζητιέται μήνες τώρα ολόκληρους και να αποτελεί αντικείμενο αναφοράς η σχέση της κυρίας Καινούργιου, αλλά και ο χωρισμός της, μετά η επανασύνδεση, ο χωρισμό και πάλι.

Έχεις εκπομπή, μη λέμε ονόματα. Κάνεις πρωταθλητισμό στον πόλεμο της τηλεθέασης. Περιμένεις πώς και πώς να καλέσεις την συνάδελφο Κατερίνα Καινούργιου μόλις μάθεις το μέγα νέο. Ότι ο πρώην της τα έφτιαξε μ' άλλην. Ότι εκείνη τα ξανάφτιαξε με τον δικό της. Ότι τα έφτιαξε μ' άλλον. Με καινούργιο σύντροφο.

Η κυρία Κατερίνα Καινούργιου τις προάλλες στην εκπομπή του κυρίου Πέτρου Κωστόπουλου τα είπε όλα. Δεν άφησε τίποτα. Για το χωρισμό της, ντε. Για τι άλλο! Αυτό είναι το θέμα. Και επειδή πουλάει το έργο, το κατιναριό των μήντια είναι εφ' όπλου λόγχης στην αναμονή του… καινούργιου συντρόφου της Καινούργιου.

Ξανά μανά ρωτάω. Δεν μπορεί να μην υπάρχει εξήγηση. Στο γιατί παίζει τόσο υψηλό και θερμό ενδιαφέρον για τα ερωτικά, τα συναισθηματικά της εν λόγω συγκεκριμένης παρουσιάστριας. Να το λάβει υπ' όψιν του ο... καινούργιος σύντροφός της. Έτσι και την ερωτευθεί το παλληκάρι, επιτόπου έγινε κι αυτός όνομα. Φίρμα.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτωσε η κυρία Κορομηλά