ΣΥΡΙΖΑΙΚΟ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΟΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ

 

Α, ρε, Κωστόπουλε. Πού είναι, ρε, εκείνος ο Πέτρος της εποχής που έβγαζε το «Κλικ». Τον έχεις μέσα σου, βέβαια, αλλά με τις μαλακίες που έχεις μπλέξει, δεν σου βγαίνει. Υποχρεωμένος είσαι να κονταροκτυπηθείς με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ένας τέτοιος αγώνας σε βγάζει από τις ράγες σου. Σε εκτροχιάζει.

Άλλο το περιοδικό, άλλο η τηλεόραση. Ουδεμία σχέση. Άλλο η εφημερίδα, άλλο το site. Η μέρα και η νύχτα. Οι ίδιοι οι άνθρωποι είναι το κοινό, όμως το μέσο είναι εκείνο που ένα άτομο και το κρατάει σοβαρό, και το νερουλιάζει.

«Σα να άκουγα την Έφη Θώδη να τραγουδάει Metallica» είπε και το τελείωσε στη νυχτερινή εκπομπή του ο Πέτρος Κωστόπουλος για το τραγούδι της ΕΡΤ στην Eurovision. Kαι εξήγησε. Και το ανέλυσε το πράμα. Γιατί θεωρεί γνήσιο κομμάτι του Σύριζα, που φέρνει σε ελληνοβουλγαρικό, λέει, το κομμάτι που είπε το συγκρότημα «Argo».

«Βαράμε τα νταούλια, όπως είχε πει ο Τσίπρας για τους άλλους, αλλά τελικά χορεύει αυτός rock 'n roll. Και ο χορευτής των Argo κάνει μία τούμπα και ξεβρακώνεται τελείως. Γραμμένο, λοιπόν, πάνω στην πορεία του κυβερνητικού Σύριζα είναι το τραγούδι. Του χρόνου να στείλουμε τον Καρανίκα να τραγουδήσει, τον σύμβουλο στρατηγικού σχεδιασμού του Τσίπρα, να τους πάρουμε τα σώβρακα στην Eurovision». Αυτά από τον πρώην Πέτρο Κωστόπουλο.

Διαβάστε ακόμα:

Οχι άλλο Παντελίδη, φτάνει πια!