ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΡΝΑΝΙ ΗΠΙΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

πηγή: Intime
 

Κάποιος Ερνάνι, ακραίος κυνηγός, έρχεται δανεικός στον Ολυμπιακό από την Πόρτο. Επιτυχία του Μαρινάκη. Σίγουρα; Μήπως πρόκειται για αποτυχία του μεγαλομέτοχου η μεταγραφή του νεγροπορτογάλου. Συμβαίνουν. Το πρόγραμμα δεν προβλέπει μονάχα πετυχημένες κινήσεις στις στοχευμένες μεταγραφές.

Αποτυχία και του συμπατριώτη του Ερνάνι, του Μάρκο Σύλβα, που δεν κατάφερε να σταθεροποιήσει τον παίκτη στην ενδεκάδα. Αποτυχία και για τον ίδιον τον Ερνάνι, που βγήκε χαμένος στον Ολυμπιακό. Έχασε την ευκαιρία να κάνει καλύτερο συμβόλαιο με τον Μαρινάκη, και επιστρέφει στην Πορτογαλία με σκυμμένο κεφάλι.

Ο Ερνάνι, πάντως, ήταν επιτυχία για τις...εφημερίδες που απευθύνονται στους τρελαμένους γάβρους. Του ήπιαν το αίμα του αράπη. Τον ξεζούμισαν στα... πρωτοσέλιδα. Αυτή ήταν η μόνη επιτυχία του... Ολυμπιακού στην περίπτωση Ερνάνι.

«Ολυμπιακός» είναι η διοίκηση της ΠΑΕ. Και οι παίκτες που φοράνε τη φανέλλα. Οπωσδήποτε ο κόσμος των οπαδών, βέβαια. Στην ευρύτερη έννοια «Ολυμπιακός» είναι και οι γάβρικες εφημερίδες. Αυτές, λοιπόν, βγήκαν κερδισμένες.

Αμέτρητα τα πρωτοσέλιδα για τον Ερνάνι. Πριν ακόμα συμφωνήσει ο παίκτης για μέρες στα πρωτοσέλιδα τα έδιναν όλα για τον... Ερνάνι. Ότι είναι παικταράς. Ότι μ' αυτόν γιγαντώνεται ο Ολυμπιακός. Ότι είναι για λύπηση οι Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και σία.

Το ίδιο έργο τώρα με τον επίσης Πορτογάλο Φιγκέιρας. Άλλη μεγάλη μεταγραφάρα. Πρωτοσελιδάρα.

Διαβάστε ακόμα:

Τα παρατάει ο Μαρινάκης, έχει «βρωμίσει» στο λιμάνι