ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΜΕ 45ΑΡΙΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ

 

Χειρώτερος του Τσίπρα είναι ο συγκυβερνήτης Καμμένος. Όπως μας δουλεύει ο κυβερνήτης Αλέξης έτσι μας κάνει πλάκα και ο Πάνος. Χοντρή πλάκα. Εκτός κι αν συμβαίνει το άλλο. Ότι οι πρόεδροι του Σύριζα και των Ανέλ δεν είναι απατεώνες, αλλά της πλάκας ρομαντικοί. Αφελείς σε γελοίο βαθμό.

Να γίνω συγκεκριμένος. Να μη δοθεί άδεια για κανάλι στον κουμπάρο μου Καλογρίτσα, επειδή είναι κατασκευαστής. Αυτό είπε ο Καμμένος για να πουλήσει ηθική και... αντίσταση στη διαπλοκή. Όχι, λέει, στον Καλογρίτσα διότι είναι κατασκευαστής.

Γιατί όχι εργολάβοι κι όχι εφοπλιστές. Βιομήχανοι. Επιχειρηματίες. Τι είναι οι κατασκευαστές, δωσίλογοι, έμποροι λευκής σαρκός, πράκτορες. Τι;

Ποιος είναι ο Χρήστος Καλογρίτσας; Έσκασε μύτη στην πιάτσα πριν 30 χρόνια ως μπροστινός του Χαρίλαου Φλωράκη, και εμφανίστηκε εκδότης ροζέ με μωβ πουά κομουνιστικής απογευματινής εφημερίδας, για να μη φαίνεται το ΚΚΕ.

Και λέει το παραμύθι του ο Καμμένος. Ότι τα ΜΜΕ παίζουν τη διαπλοκή. Και οι εκδότες, οι καναλάρχες είναι σα να κρατούν 45αρια και πυροβολούν πολιτικούς. Ότι ζούμε με το φόβο κάποιων εκδοτών και καναλαρχών.

Είπαμε. Είναι στην κυβερνητική εξουσία οι άνθρωποι και μας δουλεύουν. Παιδί του νηπιαγωγείου αντιλαμβάνεται για ποιο λόγο κάποιος θα σκάσει εκατομμύρια στο κράτος για να πάρει τηλεοπτική συχνότητα. Όχι, βέβαια, για να υπηρετήσει την... ενημέρωση, όπως θέλει ο Καμμένος.

Είπε 45αρια; Έχει κλειστά τα μάτια στα μπαζούκας και τα ολμοβόλα.

Διαβάστε ακόμα:

Δημοσιογραφία που μοιάζει με «συνωμοσία»