ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ

 

Ο ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗΣ Λευτέρης Πετρούνιας είναι ζευγάρι με την επίσης αθλήτρια της ενόργανης Βασιλική Μιλλούση, αρα αυτός δεν είναι gay.

ΤΟ ΣΩΣΤΟ είναι ο Κοντονής Σταύρος να επιλέξει τον νέο πρόεδρο της ΕΠΟ για να είναι σίγουρος ότι το πρωτάθλημα θα παίζεται συριζαίικα, δηλαδή στα ίσα.

ΠΕΡΙΕΡΓΟ το σημερινό..., δεν διάβασα πουθενά, σου λέω πουθενά, σε ποια παραλία δροσίζεται η Ελένη Φουρέιρα. Κάτι σοβαρό συμβαίνει.

ΜΕΧΡΙ που θα με πιάσει το ύποπτό μου αν η Γερμανία της Μέρκελ και του Σόιμπλε ικανοποιήσει τελικά την Ελλάδα επί κυβερνήσεως Τσίπρα στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων.

ΠΟΙΟΣ μπορεί να εξηγήσει το φαινόμενο να είναι εντελώς ή σχεδόν άγνωστοι οι Έλληνες ολυμπιονίκες μέχρι την ημέρα που θα θριαμβεύσουν στους αγώνες;

ΠΑΝΤΑ στην επικαιρότητα ο Κώστας Βουτσάς. Γι' αυτό και μια πρώην του, σύζυγος πρώην, η κυρία Έρρικα Μπρόγιερ μετά από χρόνια πολλά πληροφόρησε το κοινό πως χώρισαν. Πώς; Όπως όταν γνωρίστηκαν. Με φιλιά.

ΦΟΒΕΡΟ! Η βοηθός πρωινατζού κυρία Σάσα Σταμάτη ξεκίνησε τις διακοπές της και στην παραλία όπου εμφανίστηκε παρ' ό,τι ήταν αμακιγιάριστη δεν πέρασε απαρατήρητη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ αποκλειστικό. Τι κάνει στην Αλβανία ο πρώην σύζυγος της αξέχαστης κυρίας Ρούλας Βροχοπούλου. Πειράζει που εγώ θα ήθελα να μάθω τι κάνει η κυρία Ρούλα, αν έχει σταματήσει να κλαίει.

Διαβάστε ακόμα:

Δεν ξεπλένεται η ντροπή της Βραζιλίας