ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

 

Φοβερά πράγματα. Αυτός που πήρε πιο φτηνά την μία από τις 4 άδειες για κανάλι, είναι στην πιο ευνοϊκή θέση, σε σύγκριση με τους άλλους τρεις. Ιδιαίτερα τους Μαρινάκη, Καλογρίτσα, οι οποίοι για πρώτη φορά θα δοκιμαστούν ως καναλάρχες, που σημαίνει ότι θα έχουν ένα πρόσθετο κόστος ως πρωτάρηδες. Απεναντίας, ο ιδιοκτήτης του σκάι, τον οποίον λειτούργησε πριν από 23 χρόνια, έχει την πείρα του συγκεκριμένου αντικειμένου.

Όλο το γήπεδο της αντιπολίτευσης θα 'ναι δικό του, του Αλαφούζου. Και γαμώ το μονοπώλιο. Σ' αυτό συμφωνούν οι πάντες στην πιάτσα. Κυριακού, Καλογρίτσας, Μαρινάκης θεωρούνται συριζαίοι, φιλοσυριζαίοι, με την έννοια ότι προβλέπεται να σταθούν «αντικειμενικά» απέναντι στην κυβέρνηση.

Ο Αλαφούζος την κόντρα την έχει στο αίμα του. Ως ιδιοκτήτης της αστικής, της παραδοσιακής, της δεξιάς «Καθημερινής» δεν είχε διστάσει να κοντραριστεί με τον τότε πρωθυπουργό Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 1992. Και να βγουν στον αέρα απίθανες χοντράδες, στις αλληλοκατηγορίες των δύο πλευρών.

Αντιπολίτευση κάνει ο Αλαφούζος για την αντιπολίτευση. Το θέμα είναι γονιδιακό, το 'χει στο αίμα του, ως δημόσιος άνδρας. Όχι για λογαριασμό της ΝΔ, του αντιπολιτευόμενου κόμματος. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού δεν είναι χρεωμένος, ούτε και προβλέπεται να χρεωθεί αύριο σε κάποιο κόμμα.

Μη ξεχνάμε ότι από τότε που μπήκε στον Παναθηναϊκό ο Αλαφούζος, το καλοκαίρι του 2012, άλλαξε τον αδόξαστο στον Μαρινάκη που έγινε επικυρίαρχος στο ποδόσφαιρο με το καλημέρα στην εμπλοκή του με την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Ο Αλαφούζος μόνος του σήκωσε το βάρος της αντιπαλότητας στην ΕΠΟ, στην εγκληματική οργάνωση και προσωπικά στον μεγαλομέτοχο του πρωταθλητή. Κοντραδόρος, όχι ακριβώς αντισυριζαίος ο Αλαφού.

Διαβάστε ακόμα:

Τα λεφτά δεν βγήκαν από πορνεία και ναρκωτικά