ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΟΙ ΒΑΡΔΗΣ, ΚΟΝΤΟΜΗΝΑΣ

πηγή: Intime
 

Βγαίνει το θέμα της προφυλάκισης Μαρινάκη. Δεν το ζήτησε κανένας Αλαφούζος, ούτε ήταν επιθυμία του Μανάβη του ΠΑΟΚ. Η πρόταση να προφυλακιστεί ο μεγαλομέτοχος της ομάδας που έχει πάρει τα τελευταία 6 πρωταθλήματα έχει την υπογραφή του προϊστάμενου της εισαγγελίας Αθηνών. Κι όμως!

Αυτή τη χοντρή είδηση την έπνιξε ο alpha το κανάλι με την υψηλώτερη θεαματικότητα. Νταηλίκι. Το ίδιο και το star. Με ποιο δικαίωμα;

Με το ίδιο δικαίωμα του μπάτσου που βλέπει μπροστά του κάποιον να βάζει φωτιά σε ξένο σπίτι και να μην τον συλλαμβάνει. Γιατί; Επειδή ο αστυνομικός διευθυντής έχει δώσει εντολή «Αυτόν δεν τον ακουμπάτε, μου δίνει χαρτζηλίκι».

Έτσι αποφάσισε ο Κοντομηνάς. Γράψτε στα παπάρια σας την απόφαση προφυλάκισης Μαρινάκη. Δημοσιογράφοι είσαστε, αλλά σας πληρώνω εγώ, ο οποίος εγώ έχω νιτερέσο με τον Μαρινάκη. Ίσως αύριο συνεργαστώ μαζί του.

Το ίδιο και ο Βαρδινογιάννης με το star. Δικό μου είναι το κανάλι και ό,τι θέμε λέμε. Ό,τι θέμε ξεφωνίζουμε, ό,τι θέμε πνίγουμε. Ανάλογα με τα προσωπικά μας συμφέροντα.

Να το ξαναπούμε. Όταν ένα μέσο, όπως αρκετά άλλα, εκτός του alpha και του star, την κάνουν λος μούγκος τη βαρβάτη είδηση για τον Μαρινάκη, είναι σα να λέει δικαστής «Αθώος ο κατηγορούμενος παρ' ό,τι σκότωσε διότι είναι κολλητός μου, διότι τον πηδάω, διότι με πηδάει».

Στο νταραβέρι με τους επιχειρηματίες που πήραν άδεια για κανάλι οι Βαρδινογιάννης, Κοντομηνάς. Και άσε τις μαλακίες του συριζαίου Παππά ότι θα κτυπήσει τη διαπλοκή. Με ποιους;

Διαβάστε ακόμα:

Ο Αλαφούζος μόνος στο γήπεδο της αντιπολίτευσης