ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΒΑΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Η ΓΙΟΛΑΝΤΑ

 

Περισσότερο από δύο χρόνια είναι τηλεπαρουσιάστρια σε κανάλια της Θεσσαλονίκης η κορμάρα με τις ποδάρες και το όνομα Γιολάντα, όμως όλη η Ελλάδα την έμαθε από την κλήρωση του πρωταθλήματος μπάσκετ. Με την παρουσία της η ποντιάρα από την Ρωσία ''ανέβασε'' τη μπασκετική εκδήλωση. Ούτε οι έμμισθοι συριζαίοι δεν έδωσαν σημασία στις ανοησίες του Κοντονή Σταύρου για τις... βλέψεις, λέει, της κυβέρνησης στο μπάσκετ.Όλοι χάζευαν την Γιολάντα.

Δεν μπορεί να λείπει η ομορφιά, η δροσιά και η χάρη από κορίτσια σε πρώτο πλάνο, σε κάθε χάπενιγκ. Μανούλα σ' αυτά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που σ' όλα τα event της AEGEAN και της ΑΕΚ κουβαλάει ένα «συνεργείο» από μοντέλες.

Με μάνα γιατρό και μπαμπά κτηνίατρο η Γιολάντα Ελευθεριάδου δεν είχε άλλη επιλογή από την ιατρική. «Της πήραν τα μυαλά», όμως, τα περιοδικά που της ζητούσαν να φωτογραφηθεί, με την τόσο έντονη σεξουαλικότητά της. Η γοητεία της επιβεβαιώθηκε όταν άκουγε κολακευτικά σχόλια και από γυναίκες όταν για κάποιο διάστημα έκανε τη νοσοκόμα σε κλινική γυναικολογική.

Η πρόβα πέτυχε για να περάσει στο χώρο του μόντελιγκ και της τηλεόρασης όταν ήταν η παρουσιάστρια σε ξενοδοχείο της Χαλκιδικής σε εκδήλωση ελληνορωσικού χαρακτήρα. Ο Ιβάν Σαββίδης δεν πήρε άδεια για κανάλι, όμως η μεγάλη ευκαιρία δεν χάθηκε για την χυμώδη Γιολάντα. Με την αξία της κι όχι διότι έχει σχέση με την οικογένεια Σαββίδη. περιμένει την επομένη κίνηση του Ιβάν στο χώρο της τηλεόρασης.

Διαβάστε ακόμα:

Γουστάρω να βλέπω βουβάλια να σκοτώνονται