ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΘΑ «ΣΤΕΙΛΕΙ» Ο ΨΥΧΑΡΗΣ;

 

Καπάκι με την πρόταση του εισαγγελέα να προφυλακιστεί ο Μαρινάκης κτύπησε από Αγγλία μεριά ο Guardian με ρεπορτάζ για «τον άνθρωπο που προσπαθεί να αγοράσει την Νότιγχαμ Φόρεστ». Τέρμα και τελείωσε, ο Μαρινάκης έχει περάσει στην Ιστορία. Ως το άτομο που περισσότερο από κάθε άλλο στο ποδόσφαιρο προκαλεί και ντοπάρει δημοσιότητα.

Επί του θέματος. Δεν γράφονται όλα, όσα βγαίνουν στον αέρα για Μαρινάκη. Κάποια μήντια, και δεν μιλάμε για περιθωριακά, άλλοτε ξεφωνίζουν τον Μαρινάκη, άλλοτε τον προστατεύουν. Έχουν τους... δημοσιογραφικούς λόγους τους γι' αυτό.

Προχθές συναντήθηκε για μισή ώρα με τον εκδοτάρχη και καναλάρχη Σταύρο Ψυχάρη, πρώτο πιστόλι της πιάτσας, ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Και ποιος δεν έχει περάσει από τον πάγκο του ΔΟΛαρχη.

Ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης κατέληξε φυλακή. Σύμπτωση, θα πεις. Αυτός που ήθελε να πάρει τον Ολυμπιακό από τον Κόκκαλη, είχε συναντηθεί με τον Ψυχάρη για να αγοράσει πακετάκι μετοχών του ΔΟΛ. Σηκωτό τον πήγαν στον Κορυδαλλό τον και τραπεζίτη Λαυρεντιάδη.

Άλλη περίπτωση ο Βίκτωρ Ρέστης, που κι αυτός έκανε νταραβέρι με τον Ψυχάρη. Περισσότερο από 10% του ΔΟΛ αγόρασε ο εφοπλιστής, μάλιστα έδωσε στο συγκρότημα το ραδιοφωνικό σταθμό «Aρένα», που μετονομάστηκε «Βήμα FM». Για μήνες, όπως ο Λαυρεντιάδης, στον Κορυδαλλό και ο Ρέστης, ο οποίος, όπως ο Μαρινάκης έχουν δανειοδοτήσει την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

Τελειώνει η ημίωρη συνάντηση Ψυχάρη-Μαρινάκη και επιτόπου το in.gr, το site του ΔΟΛ ρεκλαμάρει το θέμα του Guardian, περί έρευνας της UEFA για στημένους αγώνες στην Ελλάδα. Μήπως δεν πήγε καλά η... συνάντηση Ψυχάρη-Μαρινάκη; Δεν μπορείς να ξέρεις.

Αν, όμως, είσαι προληπτικός, τότε φοβάσαι μήπως ο φουκαράς ο Μαρινάκης βγει κι αυτός «ματιασμένος» από το γραφείο του Ψυχάρη.

Διαβάστε ακόμα:

Αλαφούζος μόνος στο γήπεδο της αντιπολίτευσης