Ο ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ

 

Ποιος είναι ο κεντρικός παρουσιαστής στο δελτίο ειδήσεων είναι το ΠΡΩΤΟ ζητούμενο για κάθε κανάλι που, τουλάχιστον στην Ελλάδα, φιλοδοξεί να κάνει πρωταθλητισμό. Να πιάσει υψηλές θεαματικότητες και έτσι να μπει στα πακέτα των media-shops. Πέντε είναι τα πρόσωπα που ξεχώρισαν μακράν από τότε, το 1989, που έκανε το μπάσιμο η ιδιωτική τηλεόραση. Στους άνδρες ο Νίκος Χατζηνικολάου και ο Νίκος Ευαγγελάτος. Στις γυναίκες η Έλλη Στάη, η Λιάνα Κανέλλη και η Όλγα Τρέμη. Αυτή είναι η πεντάδα στις φιρμάτες τηλεπερσόνες.

Σήμερα, στο υποτιθέμενο νέο καθεστώς με την κατάργηση καναλιών και τη χορήγηση 4 αδειών, οι Χατζηνικολάου, Ευαγγελάτος παίζουν από θέση ισχύος. Τους έχουν ανάγκη οι νέοι καναλάρχες. Δεν υπάρχουν ισάξιοι τους στην πιάτσα. Που σημαίνει ότι δεν κτυπάνε πόρτες, αλλά τους κάνουν προτάσεις, μάλλον τους προσεγγίζουν κατ’ αρχήν, αν είναι διαθέσιμοι σε νέο νταραβέρι.

Η πλευρά Μαρινάκη εμφανίζεται αδιάλλακτη. Ότι δεν έχει ανάγκη κανέναν. Ότι ο εφοπλιστής ξεκινάει ως καναλάρχης με βάθος ορίζοντα και δεν θα ξεβρακωθεί σε παράλογες απαιτήσεις των εγχώριων τηλεοπτικών σταρ. Ήδη έχει σημειωθεί μια πρώτη τριβή με τον Ευαγγελάτο.

Τίποτα δεν είναι σίγουρο. Χθεσινοί ψυχραμένοι, σήμερα κρατάνε αποστάσεις και αύριο δίνουν τα χέρια. Τον Ευαγγελάτο έχει στην ατζέντα του ο Καλογρίτσας, ο οποίος ακόμα μπουσουλάει και περιμένει πρώτα να κλείσει συμφωνίες ή... πόρτες με Κοντομηνά, Βαρδινογιάννη, Βρυώνη, ακόμα μήπως βρει άκρη με Ιβάν Σαββίδη.

Διαβάστε ακόμα:

Από τον Ιβάν τη μεγάλη ευκαιρία η Γιολάντα